Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogy írjam meg neki,hogy még...

Hogy írjam meg neki,hogy még sem akarok ismerkedni?kicsit már beleuntam ezekbe a dolgokba.

Figyelt kérdés

Be jelölt ismeretlenül,aztán kiderült hogy többször is látott és személyesen nem jött oda beszélgetni,hanem így próbálkozott.

Itt lakik szembe :D

Lehet szimpatikus lenne,de szorongok ha élőben találkozni kéne vele és már annyi ilyen ismerkedős sztori végződött rosszul,nincs kedvem írogatni,válaszolni ,kérdezni.

Először azt írtam neki hogy ismerkedhetünk,de úgy érzem még sem szeretnék.

Hogy írjam meg neki?tök gáz,főleg hogy valószínűleg látni fog,és négy napja beszélünk,csak tényleg úgy érzem hogy nincs kedvem ugyanazok hoz a körökhöz.

Ha ismerkedek,akkor nem így szeretnék.

Mi lenne a legjobb szöveg szerintetek?

2024. máj. 29. 17:19
 1/7 anonim válasza:

Ne futamodj meg, mi abban a nehéz, hogy egy órát eltöltesz randival. Vagy ha moziba mentek, még annyit se kell beszélgetni.

Így nem akarsz - akkor hogy? A szorongás ellenszere a cselekvés. Különben egyedül maradsz, aztán sírsz.

2024. máj. 29. 18:16
 2/7 anonim válasza:
Mond meg neki, hogy: "Nem."
2024. máj. 29. 18:29
 3/7 anonim válasza:
Az egyessel értek egyet.
2024. máj. 29. 19:09
 4/7 anonim válasza:
Én is az egyessel értek egyet. Egyébként meg ha nem akarod, akkor írd meg neki nyíltan, hogy miért nem. Legjobb az egyenes beszéd.
2024. máj. 29. 21:12
 5/7 anonim válasza:
Mondd el neki őszintén, hogy mit érzel, neki is joga van ezt tudni. Ha egyszerűen csak eltűnsz vagy nemet mondasz, nem fogja érteni, hogy mi van. Egyébként meg én is azt mondom, hogy ha normális az illető, akkor mit veszthetsz egy randival? Semmit.
2024. máj. 29. 21:19
 6/7 anonim válasza:

Tudod mi a gáz? Kamu sztorikat kreálni, amikbe aztán belekeveredsz, a másik fél meg nem tudja kibogozni, hogy mit rontott el. Az nem lesz jó se neked, sem másnak.

Régebben én is írtam facebookon olyan lánynak aki tetszett, és második üzenetben egyenesen megírta, hogy nem akar velem "bármilyen beszélgetésbe bonyolódni". Nyilván nem ugráltam örömömben, de bocsánatot kértem amiért zavartam, és kész. Egyértelmű és közvetlen volt, nem kellett a sorok között olvasni, értettem hogy mit akart mondani.

Volt egy osztálytársam akivel személyesen kerültünk közelebb egymáshoz, de egy idő után távolságtartó lett, és mikor rákérdeztem hogy miért, azt válaszolta hogy ne haragudjak, de épp akkor volt egy rossz időszaka és jól esett neki hogy valaki közel volt hozá, de most már jobban érzi magát, tőlem pedig nem szeretne semmi komolyabbat. Tehát gyakorlatilag kijelentette hogy csak kihasznált, és nem akar kapcsolatot. Ez sem esett jól, de megint csak nem kellett a sorok között olvasni, és nem örlődtem rajta hetekig hogy vajon mit mondtam neki vagy mit tettem amitől megriadhatott. Elváltak útjaink, nem is beszélek már vele.

Sokkal jobb mindkét félnek ha egyenes és őszinte vagy, mert abból nincs félreértés, nincs találgatás, a te lelkedet sem bántja hogy valamit kamuztál neki, meg ő sem agyal rajta hogy mi lehet a baj vele. Tudom hosszúra nyújtottam, de igyekeztem pldákat hozni a saját életemből.

Hogy hogyan írd meg neki? Szerintem jobb ha személyesen beszéltek róla. Nem kell programot szervezni, csak elhívod vagy elhívatod magad egy sétára egy közeli parkba, ahol elmondod neki hogy nagyon kedves volt, meg aranyos, meg minden, de te sem most, sem így nem szeretnél ismerkedni. Ezért megkéred hogy itt zárjátok le a dolgot, és ne keressen többet, mindenki élje a saját életét. Bocsánatot kérsz hogy ezt napokkal azután közölted vele hogy ismerkedni kezdtetek, aztán elköszöntök és kész. Nyilván nem vagy hibás te sem, nem azért mondom hogy kérj bocsánatot, szimplán a másik fél szempontjából udvariasabbnak tartom, nekem legalábbis jól esne a fiú helyében.

Ha mindenképp írni akarsz neki, írhatod kb ugyan ezt, csak utána furább lesz vele élőben találkozni, amiről írtad hogy zavarna. Szóval szerintem jobb személyesen elmondani neki, és akkor nem az lesz hogy előző találkozásnál még minden szuper volt, aztán írtál neki, következő találkozáskor meg már elfordulsz tőle. Persze ha neked sokkal kényelmesebb írásban, úgy is közölheted vele, ez a lényegi részen nem sokat változtat.

2024. máj. 29. 21:31
 7/7 A kérdező kommentje:

Két napja beszélünk,és borzasztóan keveset is ír, ráadásul csak magáról.

Megírtam neki hogy nem akarok ismerkedni,erre írta hogy oké

Aztán tovább írt 🤣

2024. jún. 1. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!