Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A trendiség ma már fontosabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A trendiség ma már fontosabb a nőknek, mint a kiemelkedő kereset és társadalmi státus?

Figyelt kérdés

Hiába pénzes egy férfi, ha csigatestű, malacfejű 150 kilós förmedvény? A főnököm pl. ilyen, mègsincs nője. Ellenben, ha egy srác fiatal, trendi, menő, akkor mindig van csaja, pl az ilyen sràcoknak:

[link]

Tényleg már ez a trend a nőknél, inkàbb kinézetre kell gyúrni, nem fizetésre és előlèptetésre?

Mondjuk ha csinos, vonzó 20-on éves fiatal nőt akarok?

ma 10:31
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
0%

"Alapjáraton a nőket nem érdekli olyan mértékben a külső, mint a férfiakat. Abszolút el tudnak tekinteni attól, ha egy férfi nem 10/10 és vannak hibái, ha a felsorolt készségei kimagaslóak."

Férfiként ezt akartam tapasztalni, igen... De a valóságban csak a külső számított. Ez nem baj, csak ne tagadjuk.

ma 11:58
 32/49 anonim ***** válasza:
0%
11:58 Számít, mert akkor a Párod bőven benne van külsőre a férfiak felső 10, de lehet a felső 5%-ában. Még azt a fizikumot fenntartani kondi nélkül... Akkor nyertes a genetikai lottón is. Ezért kérdeztelek.
ma 12:01
 33/49 anonim ***** válasza:

Huh, ezt neki is mondd el, mert hihetetlen önbizalomhiányos tud lenni. (Jó, emögött trauma is van.)

ma 12:15
 34/49 anonim ***** válasza:
0%
12:15 Bármikor elmondom. Ilyen kevés edzéssel, mint amit írtál, nekem pl. Női felsőtestem van... 38F
ma 12:18
 35/49 anonim ***** válasza:

Rendszeresen és sokat sportol (főleg fut és úszik, de szeret lovagolni és túrázni is), de konditerembe nem jár. Aki nem testépítő, az sportolással is el tud érni és fenn tud tartani egy jó fizikumot. Mondjuk ez tényleg emberfüggő is lehet.

ma 12:21
 36/49 anonim ***** válasza:
0%
12:21 Nekem ennyi után bőven női felsőtestem van... Vitázni azért nem szeretnék erről, de azért leírtam, hogy nem minden fekete és fehér... 38F
ma 12:23
 37/49 anonim ***** válasza:
75%

Ezt egy edzővel kéne megbeszélned, hiszen a más testek más diétát és más mozgást igényélhetnek. Értelmetlen másokhoz hasonlítani magadat. Ez igazából mindegy, a te egyéni dolgod. A hozzászólásaim tartalma nem ehhez kapcsolódik.

ma 12:26
 38/49 anonim ***** válasza:
0%
12:26 Profi edzőim is voltak, szerintem fejezzük be. Te vagy az akinek nem minden a külső, mégis olyan pasid van, aki belefér a férfiak felső 5-10%-ba. ;)
ma 12:28
 39/49 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy miért kell szélsőségekben gondolkozni. Sok minden fontos számomra és a párom ezeknek megfelelt, azért vagyok vele. Részéről ugyanez mondható el.

ma 12:33
 40/49 anonim ***** válasza:
0%

"Értelmetlen másokhoz hasonlítani magadat. Ez igazából mindegy, a te egyéni dolgod. A hozzászólásaim tartalma nem ehhez kapcsolódik."

Nem értelmetlen, mert akik szerencsés genetikájú srácok, töredék energiát is befektetve sokkal sikeresebbek. Mi ezt világítjuk meg Neked, hogy a pasid benne van a felső 10, de lehet 5%-ban. Teljesen mindegy mi a hobbija, vagy hogyan szól a pincérhez. Talán elhiszed, hogy én nagyon udvarias vagyok ilyen helyzetekben is, de nem vagyok olyan jó paseee... Ezért teljesen sikertelen minden próbálkozásom. 38F

ma 12:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!