Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Belefér neked hogy egy ágyban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belefér neked hogy egy ágyban aludjon a kutyájával akivel ismerkedsz?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 11:02
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt. Kutyának kint a helye. Nálam. Egyébként sem szeretem a kutyákat. Szóval nálam offos lenne az ember.
tegnapelőtt 13:06
 32/43 anonim ***** válasza:
13%
Nekem van benti kistestű kutyám, alhat az ágyban (de ettől még mindig rend és tisztaság van nálam, ágyneműt is cserélek minden héten), tényleg marhára megnehezítette a pártalálást, de végül lett egy milliárdos párom aki imád a kutyával együtt, szóval még sokkal jobban is jártam, mint bármelyik korábbi pasijelölttel🤣🤣Örülök is, hogy azokkal nem jöttem össze.
tegnapelőtt 13:32
 33/43 anonim ***** válasza:
47%
Milliárdos ja..
tegnapelőtt 14:16
 34/43 anonim ***** válasza:
28%
#33 ha az ember lánya a puncs.hu-n ismerkedik és jól is néz ki, akkor nem olyan lehetetlen, mint azt te a magad szintjén hiszed 😉
tegnapelőtt 14:25
 35/43 anonim ***** válasza:
Én nem szorulon ilyen oldalakra, köszi xd.
tegnapelőtt 14:30
 36/43 anonim ***** válasza:
37%

Én se szorultam rá, csak volt eszem nem eltékozolni az adottságaimat.

tegnapelőtt 15:01
 37/43 anonim ***** válasza:
82%
A szüleid biztosan büszkék rád, de eltértél a kérdés témájától.
tegnapelőtt 15:07
 38/43 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam hogy ilyen megosztó a kérdésem. 🙂
tegnapelőtt 17:14
 39/43 anonim ***** válasza:
100%
Soha, rajtam kívül másik állatot ne engedjen az ágyába.
tegnap 08:45
 40/43 anonim ***** válasza:
47%

Pedig ez abszolút ilyen megosztó téma, igen. Kb. mint a gyerek. Vagy elfogadja valaki, vagy nem. Ilyen témákban nincs kompromisszum. Volt már olyan pasim, nem is egy, aki eljátszotta az elején, hogy szereti a benti kutyákat, aztán mikor azt hitte, hogy belezúgtam annyira, hogy megválok a kutyától és őt választom, akkor szépen rácseszett, mert a pasit tettem ki, nem a kutyát :D Vagy szeresse a kutyámat, vagy nem egymással van dolgunk és persze találtam is olyat, aki szereti.

tegnap 09:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!