Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tennél, ha valaki elhinten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha valaki elhintene rólad kompromittáló információkat annak akivel ismerkedsz?

Figyelt kérdés
Egy rossz akaród elmondana olyan dolgokat amiket például te még nem mondtál el vagy nem akartál stb. Lényeg, hogy kiderülnek rólad dolgok amik "ciki"-nek számítanak.
2023. jún. 17. 00:22
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Nincsenek ilyen dolgok, de aki cikinek tart, az ne ismerkedjen velem. 🤷🏼‍♀️
2023. jún. 17. 00:27
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem vannak ilyen dolgaim, de nem tudnék mit tenni.

Ha mutat az illető még érdeklődést felém és szeretné akkor adnék magyarázatot, ha pedig nem, akkor tudomásul venném és elengedném.

2023. jún. 17. 00:31
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem esnék kétségbe, mert tudom, hogy mi magyarok ilyenek vagyunk.
2023. jún. 17. 05:59
 4/10 anonim ***** válasza:
3. :DDD
2023. jún. 17. 06:36
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
De jó 3-asnak, hogy ilyen nyugodtan áll hozzá:D
2023. jún. 17. 06:37
 6/10 anonim ***** válasza:

Nincsenek ilyen dolgaim, nem élek hazugságokban. Ha olyasmi derül ki rólam a másiknak, ami történtetesen igaz rólam, de neki nem tetszik, hát azzal nem tudok mit kezdeni, az az ő problémája.

Ha valaki szándékosan ferdít, bemocskol, valótlanságot állít rólam, azt nyilván megcáfolnám. Ha a másik fél nem hinne nekem, hagynám a fenébe, nem fogok senkit győzködni.

2023. jún. 17. 06:41
 7/10 anonim ***** válasza:

5#: De most komolyan: mit tud az ember tenni? Elkezd veszekedni az illetővel? Wow.

Amit tapasztal az ember pl.: Budapesten, azt megtapasztaja e téren Rédicsen is. Úgyhogy a magyarnak kellene végrre a gondolkodás útjára lépnie inkább.

2023. jún. 17. 06:48
 8/10 anonim ***** válasza:

7. A magyar ember furfangos, okos ember - megmondták fent a "nagyok" :)

Amúgy tök igazad van, én sem győzködök senkit, gondoljon mindenki, amit akar.

2023. jún. 17. 06:59
 9/10 anonim ***** válasza:
De mi lehet ilyen dolog? Példát sem tudok olyanra, ami kompromittálna.
2023. jún. 17. 12:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Kérdező, engem is érdekelne, milyen infóra gondolsz konkrétan?
2023. jún. 17. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!