Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Engem nem zavar, ha a más lányt is megnéz, de csak futólag. Ha már többször is ránéz, vagy direkt úgy áll, hogy lássa, az már kompromittáló. Ti hogy vagytok ezzel?
Engem az se zavar ha direkt megbámulja. Sőt általában én mutogatom neki, hogy "nééézd, mekkora melle van annak a nőnek!" vagy "ott egy tangás csaj a parton, nézd hogy fut, tiszta baywatch"...
De ezeket általában csak én veszem észre, őt nem érdekli, merthogy "én szebb vagyok, meg blabla" ilyen műdumák... Én valahogy szeretem a csajokat nézegetni. :D Pedig nem vagyok biszex.
Amíg csak nézi addig nincs gond. Ha már csinál is valamit akkor legyél mérges. De akkor nagyon!
20L
Nem lehet,hanem biztos,hogy túlreagálod.
Miért baj az,hogy más lányokat is megnéz attól még veled van és téged szeret.
Nem baj ha futólag odanéz csak hosszan ne nézzen-írod.
Te ilyenkor stopperral méred az időt?
A barátod tudja,hogy max hány másodpercig szabad néznie és mikor kell elfordítani a fejét?
Lányok nem érzitek milyen szánalmas ez az örökös féltékenység ami önbizalomhiányból ered?
Szerintem téged is megnéznek más férfiak ő még sem féltékenykedik gondolom.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!