Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Belefér neked hogy egy ágyban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belefér neked hogy egy ágyban aludjon a kutyájával akivel ismerkedsz?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 11:02
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
58%

Kutya nem.

Mondjuk én a 2 macskammal alszom (ff vagyok)

tegnapelőtt 11:15
 12/43 anonim ***** válasza:
78%

Ha két macska bemehet az ágyba, akkor egy kutya miért nem? 😀

(Feltételezem, a macskák csak bentiek és ezért, de tényleg érdekel)

tegnapelőtt 11:20
 13/43 anonim ***** válasza:
87%

12

Igen csak bentiek. Nagyon tisztàk.

tegnapelőtt 11:22
 14/43 anonim ***** válasza:
29%

Az, aki egy ágyban alszik a kutyájával, az inkább pszichológushoz vagy pszichiáterhez menjen el. Aztán mondja el, hogy mi nyomja a lelkét, hogy szerencsétlen kutyához ennyire ragaszkodik.

Na mert ugye a kutya nem vágja hozzá, hogy mi is a gond. Nálam a kutyások nagyrésze ezért gyenge jellemű, beteg ember.

tegnapelőtt 11:24
 15/43 anonim ***** válasza:
47%

Ahhoz senkinek semmi köze nincs, hogy én együtt alszok-e a kutyáimmal vagy sem.

Ha együtt alszok a párommal, akkor nem alszanak velünk, olyankor kizárom őket a hálóból. De ha bele merne valaki pofázni abba, hogy én egyedül a kutyáimmal alszok-e, akkor ott érne véget az ismerkedés részemről🤣

tegnapelőtt 11:25
 16/43 anonim ***** válasza:
59%

Kétdiplomás, sportoló, szexi, rendszerető, rendezett életű, káros szokásoktól mentes nő vagyok és együtt alszok a kutyámmal. Ha minden ember annyira lenne “beteg”, mint én vagyok, akkor nagyon jó világban élnénk😃

tegnapelőtt 11:27
 17/43 anonim ***** válasza:
86%

Ezen nem múlna a kapcsolat, de amúgy nem. Nekem nagytestű kinti, de inkább benti kutyám van. Ágyra, kanapéra nem jöhet fel.

N 33

tegnapelőtt 11:32
 18/43 anonim ***** válasza:
40%

"Kétdiplomás, sportoló, szexi, rendszerető, rendezett"

Semmit nem jelent. Sőt, érzek már most egy elég erős nárcisztikus személyiségzavart.

tegnapelőtt 11:34
 19/43 anonim ***** válasza:
58%
#18 Dr. Gyakori mindenkiről rögtön teljes kórképet fest 😂
tegnapelőtt 11:38
 20/43 anonim ***** válasza:
82%
Elméletileg igen, gyakorlatilag meg még nem volt ilyesmivel kapcsolatban tapasztalatom. Lehet, az első ilyen élmény után azt mondom, nem, mert nem tudhatom, hogy a kutya zavarna-e alvás közben engem, milyen a szaga stb.
tegnapelőtt 11:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!