Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogadnád el azt ha minden lány akivel ismerkedsz találna más fiút aki jobb nálad?

Figyelt kérdés

Veled eddig csak ez történt, minden lány akivel ismerkedni akartam volna talált helyettem másik fiút akivel összejött, tőlem meg el sem köszönt, meg semmit nem mondott. Lehetetlennek érzem így az ismerkedést, szerintem nekem sosem lesz barátnőm, így is mindjárt 30 leszek és sosem volt senkim.

Te hogy fogadnád ha minig csak csalódás érne?

2023. júl. 16. 21:58
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Legyél te a legjobb, így esélye se lesz jobbat találni nálad!
2023. júl. 16. 22:01
 2/10 anonim ***** válasza:
17%
Biztos mindig magadnál csinosabb nőknél próbálkozol.
2023. júl. 16. 22:07
 3/10 anonim ***** válasza:
55%
Khm, kérdező, és az nem derült ki számodra, hogy pontosan miben is volt nálad jobb, akit végül is helyetted választottak?
2023. júl. 16. 22:07
 4/10 anonim ***** válasza:
82%

Igen, ezt én is akartam kérdezni.

Miben jobbak a többiek?

2023. júl. 16. 22:10
 5/10 anonim ***** válasza:
54%
párkapcsolat az életnek csak egy része.. Építeném a többit, mellette ismerkednék tovább.
2023. júl. 16. 22:21
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem érdekel, lépek tovább, lesz aki engem akar.
2023. júl. 16. 22:22
 7/10 anonim ***** válasza:

Az még hagyján ha jobb pasit választ inkább, de amikor szignifikánsan rosszabb sráccal jön inkább össsze, sokkal rosszabb érzés.

Pár éve egy csaj odajött hozzám, úgy tűnt totál odavan értem, találkoztunk párszor és megmondtam, hogy komoly, normális kapcsolatot szeretnék.

Amikor úgy tűnt minden jól megy, eléggé megalázó módon lepattintott és adta a tudtomra, hogy rohadtul nem vagyok az esete.

Később kiderült, hogy inkább egy "csöves" (segédmunkás volt), arab bevándorlót válaszott, aki ráadásul egy törpe is volt hozzám képest.

Elég szar érzés volt, de ez van.

2023. júl. 17. 08:19
 8/10 anonim ***** válasza:
7es, márpedig az illető úgy néz ki valamiben jobb nálad, ezt be kell látnod.
2023. júl. 17. 09:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Pontosan ez szokott történni! Mire összeszedem magam, kiderül, hogy már egy hónapja dugja valaki más.
2023. júl. 17. 14:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Sorry, ez van. Menj végig az utcán, minden pasi jól öltözött minimum 180cm magas, néha kocsival és talán laskással is. Ha ez neked nincs meg, akkor így jártál, előbb szedd össze, utána lesz esélyed, csak ugye az meg idő, szóval bocsika...
2023. júl. 17. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!