Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Téged idegesít az, ha egy...

Téged idegesít az, ha egy lány, akivel ismerkedsz a neten, képtelen megerőltetni magát, hogy tagoltan, helyesen írjon?

Figyelt kérdés

Bennem van egy ilyen gondolat, hogy az ilyen lányok hanyagok az életben is. Nem törődömök, igénytelenek. Kifejezetten az olyan lányokra bukom, akik igényesen írnak az interneten is. Nem restek a helyesírásra, és jól kifejezik magukat.

Kort írj!

2015. febr. 15. 15:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
53%
Igen, főleg az idegesít, amikor egy szavas "válaszokat" adnak. Általában vissza sem írok.
2015. febr. 15. 15:12
 2/14 anonim ***** válasza:
Sajnos ez így van, engem is zavar. Ráadásul az én korosztályomra még jellemzőbb.16/F
2015. febr. 15. 15:13
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem Vikéé (Viki) véletlen a lány?
2015. febr. 15. 15:13
 4/14 anonim ***** válasza:
34%
Nekem egyszer egy lany igy írta a haragszikot hogy harakszik. Azota se beszélünk
2015. febr. 15. 15:15
 5/14 anonim ***** válasza:
16f
 6/14 anonim ***** válasza:

A következtetésed tapasztalataim alapján egyáltalán nem helytálló.

Ez mindössze annyit mutat meg, hogy milyen a helyesírási készsége, és milyen tanuló volt nyelvtanból.

Én inkább fontosabb szempont szerint szelektálok, nem aszerint, hogy hogy ír.

7/14 anonim ***** válasza:
Én a fiúkkal vagyok így... Tényleg elég bosszantó, főleg mikor úgy ír, hogy már nem is értem a mondanivalóját.
2015. febr. 15. 15:16
 8/14 A kérdező kommentje:
Simon, hidd el, ezt tapasztaltam az életben is. Ezért is zárom rövidre az ilyen jellegű ismerkedéseket is. Aki a neten igénytelen, az az életben is az, eddigi tapasztalataim szerint. Igénytelen = egyszerű, mint a faék.
2015. febr. 15. 15:16
 9/14 anonim ***** válasza:

En lany vagyok, de ugyanigy velekedem. :) Nem szeretem a helytelenul irokat, a baratomnak is mindig ekezettel, tagoltan, kozpontozottan valaszalok.

Sokszor fordult mar elo, hogy a fiu, aki ismerkedni szeretett volna velem, eleg hibasan irt. Ott el is vesztette nalam az erdeklodest...:/

18L

2015. febr. 15. 15:40
 10/14 anonim ***** válasza:

Régen én is mindig kihagytam a vesszőket, meg rövidítettem, de kinőttem belőle.:D De akkor is tudtam a helyesírás szabályait, nyelvtanból legtöbbször 5-ös voltam, csak lusta voltam gépelni.xD Szóval nem voltam és nem is vagyok igénytelen.

De most már normálisan írok. Jó, lehet, hogy 1-2 szót nem úgy írok, ahogy kell, mert nem vagyok nyelvtankönyv, de tudok helyesen írni.

Ja és amúgy bizonyos mértékig nem zavar, ha egy lány nem ír mindent tagolva, mert lehet, hogy csak lusta, ahogy én voltam régen :D De ha valaki túlzásba viszi, akkor zavar. Le lehet vágni, ki melyik kategóriába tartozik.

20/F

2015. febr. 15. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!