Téged idegesít az, ha egy lány, akivel ismerkedsz a neten, képtelen megerőltetni magát, hogy tagoltan, helyesen írjon?
Bennem van egy ilyen gondolat, hogy az ilyen lányok hanyagok az életben is. Nem törődömök, igénytelenek. Kifejezetten az olyan lányokra bukom, akik igényesen írnak az interneten is. Nem restek a helyesírásra, és jól kifejezik magukat.
Kort írj!
A következtetésed tapasztalataim alapján egyáltalán nem helytálló.
Ez mindössze annyit mutat meg, hogy milyen a helyesírási készsége, és milyen tanuló volt nyelvtanból.
Én inkább fontosabb szempont szerint szelektálok, nem aszerint, hogy hogy ír.
En lany vagyok, de ugyanigy velekedem. :) Nem szeretem a helytelenul irokat, a baratomnak is mindig ekezettel, tagoltan, kozpontozottan valaszalok.
Sokszor fordult mar elo, hogy a fiu, aki ismerkedni szeretett volna velem, eleg hibasan irt. Ott el is vesztette nalam az erdeklodest...:/
18L
Régen én is mindig kihagytam a vesszőket, meg rövidítettem, de kinőttem belőle.:D De akkor is tudtam a helyesírás szabályait, nyelvtanból legtöbbször 5-ös voltam, csak lusta voltam gépelni.xD Szóval nem voltam és nem is vagyok igénytelen.
De most már normálisan írok. Jó, lehet, hogy 1-2 szót nem úgy írok, ahogy kell, mert nem vagyok nyelvtankönyv, de tudok helyesen írni.
Ja és amúgy bizonyos mértékig nem zavar, ha egy lány nem ír mindent tagolva, mert lehet, hogy csak lusta, ahogy én voltam régen :D De ha valaki túlzásba viszi, akkor zavar. Le lehet vágni, ki melyik kategóriába tartozik.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!