Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Téged idegesít az, ha egy...

Téged idegesít az, ha egy lány, akivel ismerkedsz a neten, képtelen megerőltetni magát, hogy tagoltan, helyesen írjon?

Figyelt kérdés

Bennem van egy ilyen gondolat, hogy az ilyen lányok hanyagok az életben is. Nem törődömök, igénytelenek. Kifejezetten az olyan lányokra bukom, akik igényesen írnak az interneten is. Nem restek a helyesírásra, és jól kifejezik magukat.

Kort írj!

2015. febr. 15. 15:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező,szerintem is igazad van. A helyesírásból sok mindent le lehet vonni,mint például,hogy valaki figyel-e magára,az ápoltságára vagy éppen a cipője tisztán tartására.Én valahogy nem veszem annyira jó néven,ha tele van a hibával az írása. Persze nálam is előfordulnak hibák,mint mindenkinél,de próbálok figyelni. 17/L
2015. febr. 15. 15:46
 12/14 anonim ***** válasza:
Azért neked sem kéne hogy ekkora arcod legyen. "Nem törődömök" meg "jól kifejezik magukat". Még a böngésző is aláhúzza hogy szar amit írtál.
2015. febr. 15. 17:50
 13/14 A kérdező kommentje:

"Azért neked sem kéne hogy ekkora arcod legyen. "Nem törődömök" meg "jól kifejezik magukat". Még a böngésző is aláhúzza hogy szar amit írtál."

Te meg rakj vesszőt az amit szó elé máskor. És állítsd át a böngésződet, mert teljesen értelmesen írtam le.

2015. febr. 15. 18:22
 14/14 anonim válasza:

Nemtől függetlenül zavar. Persze, van nekem egy nagyon jó barátom, még az iskolából, nyaranta leveleztünk, rémes helyesírása volt, de ő ettől függetlenül nagyon jó fej.

Az online ismerkedés persze más, nekem leggyakrabban, ha nem is konkrétan ismerkedési céllal írt szövegben, leginkább a chat-ból visszamaradt újítások helyesírási hibákkal keverve, azok zavarnak. És amikor szólok, hogy ne haragudj, de nem értem, mi van odaírva, akkor megismétli, ugyanúgy. Angolul ez még viccesebb, ha az ember nem járatos az írott szlengben.

Kort nem írok

2017. febr. 14. 04:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!