Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak számára a magasabb nők vonzóbbak?
Nyilvan szeretnel te is most meno 190 centis vagy feletti ferfit , de ok a 170 vagy feletti noket viszik el.,
tegnapelőtt 00:44
27es mert könyebben észrevesznek magassarkúval XD
Amúgy erről mindig az jut eszembe, hogy gimi gólyatáborba volt egy fiú. És azért eléggé izgultam. Meg amúgy sem szoktam más szemébe nézni nagyon.
Na de volt egy fiú aki nagyon magas volt olyan 195cm (én 160cm vagyok) ő is lehetet. És én egészen gólyatábor 3.napjáig nem láttam a fejét és végig a hasát pöcse környékét néztem XDDD Majd véletlen beszáltunk együtt egy üveges liftbe a kilátóhoz mire felnéztem és észrevettem hogy arca is van.
Ő meg csak mosolygott aranyosan.
Ha belegondolsz a magas srácoknak is folyamatosan lefelé kell nézniük hogy lássák a kicsi csajokat XD
tegnapelőtt 01:05
32. “Ha belegondolsz a magas srácoknak is folyamatosan lefelé kell nézniük hogy lássák a kicsi csajokat XD“
Vagy a kicsi pocsuket.. mert 190 centivel ha valakinek nincs legalabb 18 centis az nagyon mininek latszik..
tegnapelőtt 01:23
tegnapelőtt 01:27
Az összes modell 175 +os… Szerinted szeretik a férfiak a modelleket?
tegnapelőtt 02:55
Alacsonynak lenni jellemzően a férfiaknál hátrány. Nőknél az átlagnál magasabb alkat okoz inkább problémákat, ők elég nehezen találnak társat. Volt egy férfi munkatársam, ő konkrétan úgy fogalmazott egyszer, hogy "mindegy, csak kicsi legyen" :D. Pedig nem volt alacsony a srác. Én csak 168 vagyok, férfinak alacsony, ennek megfelelően a nők többsége kiszűr, én nyilván nem egy nálam alacsonyabb lányt. Magassarkúval meg nem lesz olyan problémád, mint egy 180-as lánynak.
tegnapelőtt 10:33
Van egy feltűnő része a férfiaknak, akik odavannak a gazella lábakért, kecses modell külsőért, de ez nem a többség. A legtöbbnek a magasság mindegy, inkább a testalkatot és az arcot nézik.
tegnapelőtt 10:39
180 cm magas nő vagyok és bátran állíthatom, hogy nem tolongtak értem a férfiak soha. Nagyon nagyooon sokszor olvastam itt gyakorin, hogy 190-195-200 cm magas férfiak büszkélkednek a 158-160-162 cm magas nőjükkel. :)
tegnapelőtt 10:40
Miért gondolod, hogy a magasságod miatt utasítottak el? Magyarországon a női átlag magasság 164cm. Több barátnőm 160 cm körüli és rengeteg pasi kiemelte, mennyire szeretik így. Magasság inkább max annak hátrány ha valaki nagyon magas vagy nagyon alacsony. Én például közelebb vagyok a 180cm-hez nőként, hát megosztó. Volt akinek kifejezetten tetszett, volt aki ezt már sokallta, ez ilyen. Mindenesetre tényleg az összkép számít.
tegnapelőtt 12:40
A férfiak azok után tolonganak akiknek szép az arcuk és jó a testük.ennyi
Nem számít nekik a magasság
ma 14:36
Kapcsolódó kérdések: