Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet az oka annak hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak hogy sok szingli van 25-30 éves korban?

Figyelt kérdés
Annyira nehéz normális emberi kapcsolatot kialakítani de mi lehet ennek az oka?
febr. 15. 22:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
22%
Kicsi a péniszük mint nekem 😂
febr. 16. 07:17
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább a kölcsönös vonzalom hiánya, plusz ma már sokan egyre kevésbé akarnak behódolni a társadalmi elvárásoknak.
febr. 16. 07:22
 13/24 anonim ***** válasza:
95%
Mert nem mernek vagy nem akarnak ismerkedni.
febr. 16. 07:50
 14/24 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem nincs sok szingli.

Nálunk viszonylag sok fiatal dolgozik, ebben a korosztályban nagy a fluktuáció is. Azt hinnéd, hogy könnyű ismerkedni. Közben meg mindenkinek van párja.

febr. 16. 08:17
 15/24 anonim ***** válasza:
94%
Környezetemben azért van pár szingli, mert nem akarnak ismerkedni, inkább elvannak egyedül.
febr. 16. 09:58
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Ne hagyjuk ki az se, hogy sokan egyedül érzik jól magukat. Tényleg el kellene hinni, hogy egyáltalán nem mindenki vágyik állandó párra. És nem hiánynak éli meg, simán el sem tudja képzelni, hogy valakivel mindent egyeztetni kellene, meló után várja az asszony/ember otthon. Ezért is fura, hogy még manapság is rákérdeznek, na és, van már(!) valakid? Lehet, hogy majd idős korára összebútorozik valakivel, lehet, hogy sosem. És nem egy-kettő ilyen van.
febr. 16. 14:04
 17/24 anonim ***** válasza:
9: És mit csinálsz, amikor szerelmes vagy?
febr. 16. 15:53
 18/24 anonim ***** válasza:
Én 20-30 asként szinte sosem voltam az, most 40 évesen 6 éve az vagyok.
febr. 16. 15:55
 19/24 anonim ***** válasza:
30 éves kor alatt elsősorban a férfiak szinglik. Keress rá a "Szinglitérképre" ;) 37F
febr. 16. 20:42
 20/24 anonim ***** válasza:
28%

6-os: ne legyél idióta...

A 20-30 közötti korosztályban szignifikándabban magasabb az egyedülálló férfiak aránya, sokaknak közülük akár évek óta SEMMI köze nem volt nőhöz, se randi, se csók, se szex, konkértan semmi. Tudod hogyan lehetséges ez? nem olyan bonyolult ám, úgy hogy a korukbeli nők jelentős része idősebb (30+) pasival van együtt, szintén jelentős részük pedig valóban egyedülálló, de alkalmi (szex) kapcsolatban van bizonyos férfiakkal, akik jellemzően a legjobban kinéző pár százalékba tartoznak. Ezek a nők is azt fogják mondani, hogy kapcsolatban vannak, holott lehet ugyanaz a pár pasi kezelgeti őket, szóval egy nagyon pasira jut akár 5+ nő is, akik közül mondjuk 2-3 azt is mondja, hogy kapcsolatban van.

Egy nő bármikor, bárhol találhat magának szexkapcsolatot, egy férfinek ehhez is irgalmatlanul sokat kell küzdenie, főleg ha átlagos vagy ne adj isten átlag alatti külsőre. Utóbbi esetben mondjuk tök mindegy mennyit küzd, mert esélytelen a dolog.

febr. 17. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!