Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak az önállótlan nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak az önállótlan nőket szeretik?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy férfival. Én 46 éves vagyok, ő 40. Független önálló nő vagyok, biztos egzisztenciával, soha nem szorultam senkire, főleg nem férfiakra. Ő jómódú, jó állása van, jól keres. Engem eleinte zavart, hogy idősebb vagyok, de őt ez egyáltalán nem zavarta. Bár nem nézek ki annyinak amennyi vagyok és ránk nézve sem látszik, hogy idősebb vagyok tőle, sőt....inkább ő néz ki idősebbnek.

A kezdetektől nem értettem, hogy miért "villog" előttem állandóan a pénzével, és miért hangoztatja mindíg, hogy ő milyen magas életszínvonalat engedhet meg magának. Egyébként tényleg így van. Én általában elpoénkodtam ezt a témát és próbáltam már az elején a tudtára adni, hogy nem érdekel a pénze, nem szorulok anyagilag senkire, sokkal jobban érdekel az, hogy milyen ember.

Amúgy intelligens, humoros, de úgy vettem észre, hogy kicsit beképzelt is (egyébkènt van mire, ő maga érte el azt amilye van) de eléggé link, amit jópofasággal próbál kompenzálni.

Ismerkedtünk már egy jó ideje, mikor a tudtomra jutott, hogy velem párhuzamosan egy másik nővel is ismerkedik. A másik nő tőlem 10 évvel fiatalabb (36), az anyjával él egy közeli faluban, nincs munkája, soha nem is dolgozott, az anyja tartja el, nagyon szerény körülmények között élnek. Ráadásul a nő nem is különösebben szép, szürke veréb típus. De szó szerint rajong a férfiért, meg van őrülve érte, szinte már beteges ahogy mászik utána. Nekem nyilvánvaló, hogy a nő a pénzére hajt, mert egy közös ismerős elmondta, hogy mindíg a pénzes, tehetős férfiakat vadássza, de eddig mindegyik lapattintotta.

Én finoman megemlítettem a férfinak, hogy tudok a másik nőről és köszönöm, de egy ilyen játékban én nem szeretnék tovább részt venni, nem fogok versenyezni egy férfiért egy másik nővel.

Azóta nem keresett és egy másik közös ismerőstől jutott vissza hozzám, hogy azt mondta, hogy a másik nő kell neki, mert az rajong érte, bár tudja, hogy a pénze, egzisztenciája miatt, de nem értékeli, a lényeg, hogy a nő odáig van érte, én meg nem voltam.

Tényleg az önállótlan, pénzéhes nőket szeretik a fèrfiak?

(Nem kérek privát üzeneteket, nem ismerkedek!)

tegnap 16:17
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

Szerintem ez is fontos, amit a 39-es írt. Vannak férfiak, akik a pénzükkel vágnak fel. Talán ez nem is (csak) önbizalomhiány, inkább az, hogy a külsőségek számítanak neki, vagy úgy gondolja, hogy ezzel lehet hódítani. Azért ha megnézzük a női oldalt, ott sem jellemző, hogy a hitelesített MENSA teszteredmények vannak a kirakatba téve.:)

Abban igazat adok, amit a párjáról írt le. Ezek szerintem sokszor tényleg apró dolgok, pl. egy tavaszi sétánál, amikor a nő lengébben öltözött és rájuk esteledett, fázni kezdett, a férfi odaadja neki a pulcsiját. A férfi nem fog ettől lebetegedni és a nőt sem menti meg a fagyhaláltól, de egy jóleső gesztus lehet a nő részére, hogy törődik vele a férfi, fontos neki és a férfinak is jóleső érzés, hogy kicsit jobbá tehette a nő napját.

tegnap 20:38
 42/45 anonim ***** válasza:
51%
Igen, pont erre utaltam. Hogy én alapból nem vagyok az, akit nagyon babusgatni kell, vagy lehet, idősebb testvér szindróma, mindig kénytelen voltam én gondoskodni másokról és talpraesetten megoldani a helyzeteket. De ha hagyom magam kicsit, akkor nekem is jól tud esni. Hogy ha pl szomorú vagyok, nem azt csinálom, mint egész gyerekkoromban, hogy felveszem a vidám maszkot, hogy mindenki lelki állapotán javítsak én meg majd megoldom magam, hanem hagyom magam kicsit szomorúnak lenni, meg vigasztalni. Amellett hogy tudom hogy ő is szereti, nekem is valószínűleg jót tesz mentálisan.
tegnap 20:42
 43/45 A kérdező kommentje:

Na PONT ezek a gesztusok nem jellemzők az ilyen pénzzel hencegőkre (tisztelet a kivételnek!)

Épp ezt írtam le pár hozzászólással korábban, hogy ne a pénzével vagy felszínes külsőségekkel akarjon férfi lenni egy "férfi", hanem azokkal a gesztusokkal, tettekkel amiket a nőért tesz, amiket te is leírtál. Csak ehhez sajnos sokan nem elég férfiak...

tegnap 20:43
 44/45 anonim ***** válasza:
53%
Az jutott eszembe, kérdező, hogy pontosan ott vágtad el magad ennél a fickónál, amikor a szemébe mondtad őszintén, hogy nem érdekel a pénze. Ez neki fájhatott. Mert hogy ő a pénzében méri magát. És igen, jól látod, ő abból akár nőket is megvásárolhat. Lesarkítva, de ez a lényeg. Lehet, hogy nem ennyire expliciten kellett volna a tudomására hoznod a véleményedet, hanem apránként, szépen, lassan - mondom ezt úgy, hogy értem és becsülöm a hozzáállásodat, mert én is ilyen vagyok, nem várom el, hogy eltartsanak, önálló, önfenntartó nő vagyok, stb., stb., de aztán lehet, hogy burkoltan közölve is a másikat választotta volna, mert ő nem úgy fogta fel az "üzeneted", ahogyan és aminek te azt szántad. Egyszerűen másik nézőpontból nézi a dolgokat, más a szűrője. Nekem az a meglátásom, jobb, hogy ez kiderült és hogy a pasas nem ér fel a feladathoz (bár mindent meg tud venni, az önbizalmát sajnos még a pénze sem tudja helyrepofozni ahhoz, hogy egy - vélhetően - egyenlőségen, kölcsönösségen nyugvó kapcsolatba kezdjen, inkább választja azt, ahol nem kell kilépnie a komfortzónájából és ahol valamilyen szinten a másik fölé rendelheti magát). Szerintem ne sajnáld, egyszerűen nem illetek össze. Szerencsére nem minden férfi vágyik a megmentő szerepére, vagy legalábbis nem ilyen mélységben, előbb-utóbb fogsz találkozni olyan férfival, akivel hasonló a szűrőtök. :)
tegnap 21:58
 45/45 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a megértő, szép szavakat!

tegnap 23:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!