Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnél olyan emberrel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél olyan emberrel aki megcsalta az előző párját?

Figyelt kérdés
Számít az ok? Miért történt? Írjatok nemet is ha lehet😀
ma 10:55
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
35%

Igen. Velem csalta meg az előző párját. Teljesen őszintén elmondta, miért tette. Hiába szerette, a szex nem volt vele olyan jó. Mi abban is tökéletesen összeilletünk.

N

ma 12:22
 22/40 anonim ***** válasza:
69%

Az attól függ.

Ha tudnám, hogy csak egyszer életében vétkezett, elnézném, hiszen mindenki hibázhat, de ha tudnám, hogy számos emberrel félrelépett vagy évekig viszonyt folytatott valakivel, akkor nem.

Amúgy sok ember elhallgatja az ilyesmit.

ma 12:30
 23/40 anonim ***** válasza:
46%
Nem. A megcsalásra nincs magyarázat. Semmi, de semmi nem indokolja a gerinctelenséget. Nyugodtan szakíthat bárki, de ezt a sunnyogást, féreg viselkedést NEM lehet megmagyarázni. Nem számít ha szar a szex, vagy a pájra nem foglalkozik vele, akkor is elsőként vessen véget normálisan, tisztességesen a kapcsolatnak. Utána azt csinál amit akar.
ma 12:56
 24/40 A kérdező kommentje:
Az élet nagyon nem fekete és fehér,igen utolsó ez így van. Viszont nem mindegy mi hogyan történik,van ok okozat is
ma 13:31
 25/40 anonim ***** válasza:

#21 vagyok

Én nem bántam meg a kapcsolatot, az biztos. Nagyon összeillettünk.

ma 13:32
 26/40 anonim ***** válasza:
Kérdező, miért szeretnéd ennyire rátukmálni másokra hogy hazuggal jöjjenek össze? :D
ma 13:34
 27/40 A kérdező kommentje:

Ki tukmál? Csak azt mondtam ezer meg ezer helyzet van.

Sok pasit latok évek óta szolgálólány otthon a nő, a meg is érdemelné ha megcsalnák s maradba egyedul. Helyes a megcsalas? Nem.

Nem vitás

Csak nem mindegy valaki részegen jaj falom a szexet vagy van ok okazat is.

Mindenki akkor erkölcs ebben a világban :))

ma 13:37
 28/40 anonim ***** válasza:

"Csak nem mindegy valaki részegen jaj falom a szexet vagy van ok okazat is."

Szerinted igen. Engem, meg másokat meg hidegen hagy az állítólagos ok. Ha menthetetlenül rossz a kapcsolat, akkor lehet szakítani és kész.

ma 13:41
 29/40 anonim ***** válasza:
Nem.
ma 14:31
 30/40 anonim ***** válasza:

11

"Érdekes minden romantikus filmben hány ilyen szál van és szurkolunk nekik,szar kapcsolatban van és jön valaki. "

Esetleg te és még jó pár észlény veled együtt. Már ha csak kommenteket olvasgatsz YouTube-on, vagy akár romantikus könyvekről NORMÁLIS EMBER egyáltalán nem áll a szutyok, aljadék hímribik és ribik mellé.

ma 15:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!