Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnél olyan emberrel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél olyan emberrel aki megcsalta az előző párját?

Figyelt kérdés
Számít az ok? Miért történt? Írjatok nemet is ha lehet😀
ma 10:55
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

Utolsó értelek én. Csak a világ nem ilyen,itt gyakorin a legtöbb ember az erkölcsiesség mintapéldája,aztán ezeket az embereket hallom hogy ellene egy nővel aki épp ott áll és milyen jól néz ki.

Érdekes minden romantikus filmben hány ilyen szál van és szurkolunk nekik,szar kapcsolatban van és jön valaki. Teljesen más ha valakit visz a vére. Ne mond nekem mindegy ha valakit megcsalnak akkor az is pl megcsalja,avagy bosszú. Helye? Nem.

De nem is az mint az a pasi akinek epp gyereket vár a párja s közben keresi az örömöt máshol. Azért ez nem mindegy. És hány ember vallja be? Jönne valaki őszintén b3vallaná el is hallgathatná,mi a garancia valaki nem csalt mást de teged se fog. Érted

ma 11:20
 12/40 A kérdező kommentje:
Mondom úgy életemben nem csaltam
ma 11:20
 13/40 anonim ***** válasza:
48%

Nem gondolom "az erkölcsiesség mintapéldájának" azt, aki nem köpi arcon a párját, ennek alapnak kéne lennie.

Romantikus filmeket egyrészt nem mindenki szereti, másrészt azok csak filmek, nem a valóságot mutatják.... :D Én is "szurkolok" sok olyan filmes karakternek, aki ha valósággá válna és itt állna előttem, akkor ráhívnám a rendőrséget. :D

ma 11:24
 14/40 anonim ***** válasza:
45%
Szeretnél egy kutyát a menhelyről, azt választod, amelyikről tudod, hogy eddig 3 gazdáját harapta meg, vagy inkább olyat választasz, aki rendesen viselkedik? Elvégre a második is bármikor haraphat, van hozzá foga, kutya is, meg amúgy is...
ma 11:25
 15/40 A kérdező kommentje:
Csak nem mindegy hogy bántak azzal a kutyussal,lehet 3 elmebeteget kapott el aki láncon tartotta. :)
ma 11:27
 16/40 anonim ***** válasza:
Ha ez neked kérdés, akkor ne.
ma 11:31
 17/40 anonim ***** válasza:

De aki megcsalja a párját, azt nem szokták láncon tartani. (Ha mégis, az nem megcsalás, hanem bűncselekmény.)

ma 11:35
 18/40 anonim ***** válasza:
76%
Figyeljetek, nyugodtan pontozzatok le, de ez a véleményem. Az, hogy a férjem mit csinált a mielőtt megismert, engem nem érdekel. Tudjátok miért? Mert akkor nem is ismertem. Ha esetleg meg is csalta valamelyik barátnőjét, nekem ahhoz tulajdonképpen nincsen közöm. Nem voltam ott, nem velem történt. Én az alapján ítélem meg a férjemet, ahogyan velem bànik. Attól, hogy az előző partnereit nem csalta meg, még nincsen biztosíték arra, hogy téged nem fog. A hűség döntés. Ha veled akar lenni és szeret igazán nem fog megcsalni. Ha még félremegy akkor nyilván ki kell adni az útját. De nem fogom megítélni az alapján, hogy 10-20 évvel korábban olyan volt, mint egy éretlen hülyegyerek.
ma 11:54
 19/40 anonim ***** válasza:

Az tuti, hogy nálam hendikeppel indul... Viszont amíg csak kapacitásom megengedi, igyekszem megismerni a potenciális partner jellemét és nem azt, amit a testi vágyak diktálnak, hanem azt, ami valójában van.

Ha kell szánok bőven erre időt és detektort is képes vagyok használni.

ma 12:01
 20/40 anonim ***** válasza:
"megcsalta az előző párját" - Honnan tudod? És elhiszed?
ma 12:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!