Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A legtöbb mai 20-25 éves nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb mai 20-25 éves nő milyen pasikat tart jó pasinak?

Figyelt kérdés
tegnap 19:54
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
91%
Akkor mégis mit akarsz 20 éves lányoktól? Ők biztos nem akarnak egy öreg, csúnya csórót.
tegnap 20:17
 12/40 anonim ***** válasza:
28%

24 évesen benne vagyok az általad megnevezett csoportban.

A párkeresés során a helyes, nem túl alacsony (172 cm-nél, azaz nálam magasabb), minimum átlagos testalkatú, szociális, jól kereső és önálló férfiakat tartottam az alapcsomagnak.

(A felsoroltak mindegyike igaz rám is - értelemszerűen a magasságot leszámítva. )

Igazán jó pasinak azt tartottam, aki ezek közül minimum egy dologban kiemelkedett. Kifejezetten jóképű, magas vagy izmos volt. Az átlagnál jobb humorral, magasabb intelligenciával volt megáldva. Vagy hozzám hasonlóan nagy hangsúlyt fektetett a karrierre és az anyagiakra úgy egyáltalán.

tegnap 20:19
 13/40 anonim ***** válasza:
35%

180 centi magas. Jóképű. A teste az nagyon jó legyen, amihez nem elég csak az izom, hanem széles váll és jó adottságok. Nem tudom mennyire látszik, de kb. olyan mint ebben a videóban az énekes/gitáros srácnak:

https://www.youtube.com/watch?v=u7SFYV6phlo

tegnap 20:20
 14/40 anonim ***** válasza:
59%
11 30, 40-es nők se akarnak csórót.
tegnap 20:21
 15/40 anonim ***** válasza:
48%
13 legközelebb legalább kaputelefonnal csinált videót tegyél már ki
tegnap 20:21
 16/40 anonim ***** válasza:
33%
15 Nem talált az interneten egyetlen képet sem, amin sportos pasi van. Ne hibáztasd már… :D
tegnap 20:23
 17/40 anonim ***** válasza:
23%

Tudom nem jó minőségű videó, de a lényeg látszik:

Széles váll, nagy mellizom, nagy vállizom, arányosan izmos, szálkás.

Ilyen test kell a 20-25 éves nőknek. Ja meg egy 17,5 centis farok.

tegnap 20:23
 18/40 anonim ***** válasza:
12%
Amit a body builder oldalakon látsz NEM JÓ férfi testek! Az izomállat nem menő!
tegnap 20:24
 19/40 anonim ***** válasza:
30%
Minimum 185 cm magas iskolai zaklató fejű szőrös egybefüggő borostával rendelkező kálvinista nyakú focista frizurás bunkó hülyegyerekeket.
tegnap 20:35
 20/40 anonim ***** válasza:
41%
tegnap 20:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!