25 éves nemsokár Budapestre költöző férfi vagyok, melyik kerületben lakik a legtöbb fiatal?
Nekem csak tippjeim vannak ennek kiderítésére:
1. Felvenni a kapcsolatot az ittlakunk.hu oldalakkal egyenként. (Facebook-on is elérhetőek.)
2. Kormányablakok, önkormányzatok megkérdezése, vagy családsegítő szolgálatok
3. Központi Statisztikai Hivatalban ha vannak újabb felmérésekről kiadványok (van könyvtárrész is!)
4. Egyéb könyvtárak
Internetről minden elérhető!
Eszembe jutott még valami: ha fiatal társaságra vágysz érdemes ellátogatni valamelyik egyházközségbe. Tapasztalatom szerint nagyon komoly összetartás szokott lenni!
Nem is tudom, mi lett volna velem a barátom nélkül mostanában, amikor kéztörés miatt segítségre szorultam a közeli elmúlt hetekben. (Egyedülálló lettem és ezután történt most második ilyen balesetem.)
Egyházi körökben ismerős személy Ő is. Rengeteg segítséget kaptam már tőle!
Ja, és szeptembertől indulnak a csoportok! Faliújságon kint szokott lenni. Nyári szünet van még értelemszerűen.
1-es és 3-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!