Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » 25 éves nemsokár Budapestre...

25 éves nemsokár Budapestre költöző férfi vagyok, melyik kerületben lakik a legtöbb fiatal?

Figyelt kérdés

#Budapest #lakás #fiatal #lazaság #Fiatalok budapest #Fiatalos közösség
2024. júl. 29. 17:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak tippjeim vannak ennek kiderítésére:

1. Felvenni a kapcsolatot az ittlakunk.hu oldalakkal egyenként. (Facebook-on is elérhetőek.)

2. Kormányablakok, önkormányzatok megkérdezése, vagy családsegítő szolgálatok

3. Központi Statisztikai Hivatalban ha vannak újabb felmérésekről kiadványok (van könyvtárrész is!)

4. Egyéb könyvtárak

Internetről minden elérhető!

2024. júl. 30. 07:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Érdekes szempont, a legtöbben ár vagy munkahely közelsége alapján keresnek maguknak lakást, mert ismerkedni úgyis leginkább a bulihelyeken, kocsmanegyedekben szokás. Pláne hogy egyedülálló fiatal vagy, így nyílván nem a kertvárosi részeken fogsz családi házat bérelni, hanem inkább a jó tömegközlekedés kellene hogy szempont legyen. Ha már a pénz úgysem számít ;-)
2024. júl. 30. 13:47
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Eszembe jutott még valami: ha fiatal társaságra vágysz érdemes ellátogatni valamelyik egyházközségbe. Tapasztalatom szerint nagyon komoly összetartás szokott lenni!

Nem is tudom, mi lett volna velem a barátom nélkül mostanában, amikor kéztörés miatt segítségre szorultam a közeli elmúlt hetekben. (Egyedülálló lettem és ezután történt most második ilyen balesetem.)

Egyházi körökben ismerős személy Ő is. Rengeteg segítséget kaptam már tőle!

2024. júl. 30. 17:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Ja, és szeptembertől indulnak a csoportok! Faliújságon kint szokott lenni. Nyári szünet van még értelemszerűen.

1-es és 3-as voltam.

2024. júl. 30. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!