Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért az a mondás, hogy élőben jobb ismerkedni, mint randi appokon?

Figyelt kérdés
Én úgy látom és gondolom, hogy a nőknek manapság már csak a kockás has, nagy kar, izmos test számít, pl egy átlagosabb kinézetű srácnak semmi esélye... Mivel a nők 98%-ának ez az esete, miben lenne más, ha élőben próbálok meg egy lányhoz közeledni? Ugyanúgy kigyúrt pasit keres, tehát ott vagyok igazából, mint a randioldalakon...

tegnapelőtt 18:39
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
90%

40: 10/10 ember rohadtul nem teszi meg. Többször volt olyan eset, hogy nyílt utcán, villamoson stb. zaklattak látványosan, és 1!!! alkalommal védett meg hímnemű, a többi alkalommal mind nők védtek meg (és ami a poén, ilyen kis vékonyka alter festett hajú srác volt, akiről a férfiak többsége rötyögf, hogy mennyire nem férfias az ilyen)... meglett férfiak, a többségük átlagos / csúnyácska. Sőt olyan is volt, aki röhögött. De a legtöbb csak egyszerűen f..ik meg nem érdekli, ha idegen a nő és nem akar tőle p...iért járó pluszpontot.

Amúgy meg pont nem akarok az ágyába bújni, mert nem az esetem, túl fiatal is van párom, és nem vagyok k...a.

tegnap 13:23
 42/50 anonim ***** válasza:
88%
En is ezt tapasztaltam. Ha betalaltak egy not tomegkozlekedesen, egyetlen ferfi sem ment oda megvedeni, mindig vagy en vagy egy masik no ment segiteni. Ilyenkor bezzeg senki nem veri a mellet, hogy o “mekkkoooraaaa ferfiii”.
tegnap 13:33
 43/50 anonim ***** válasza:
87%

Engem fizikailag bántalmazott egy férfi, izomból belém rúgott (nem volt oka rá, valószínűleg drogozott), hát konkrétan senki nem jött oda, pedig fényes nappal volt forgalmas helyen, nekem kellett elfutnom és rendőrt hívnom.

Hidd el, a férfiak többsége ennél kisebb dolgot sem tesz meg. Volt, hogy az exem egyik haverja üvöltözött velem, mert valamiért részegen kiakadt rám, ami nem is az én hibám volt, még annyit se csinált, hogy szépen megkérte volna őt, hogy ne kiabáljon velem, konkrétan végighallgatta egy szó nélkül. Aztán azt mondta, hogy nem is hallotta, mert másik szobában volt. Egy barátnőm is ugyanabban a szobában volt és ő mondta, hogy szerinte az egész társasház hallotta, olyan hangerővel szidott.

tegnap 13:34
 44/50 A kérdező kommentje:

Akkor sz@r emberek voltak, de te ezt is miért azzal azonosítod, hogy valaki Brad Pitt, vagy hogy átlagos? Na ilyen egy felszínes mentalitás, akinek csak a külső a fontos. "Hát a szép emberek megvédenek, a rondák nem"

tegnap 13:38
 45/50 anonim ***** válasza:

Senki nem mondott ilyet, kiemelt egy esetet, amikor valaki a kulseje “ellenere” csinalt helyes dolgot.

Igenis vannak vonzo es huseges ferfiak. Ugyanugy, ahogy vannak vonzo es hutlen, taszito es huseges es taszito es hutlen ferfiak.

tegnap 13:40
 46/50 anonim ***** válasza:
80%
Oké ember, de azt ugye tudod, hogy amíg itt siránkozol nekünk, addig sem csajozol, és így nem lesz senkid, amíg ilyen a gondolkodásmódod? :D Miközben mi kommentelő nők vagy párkapcsolatban élünk, vagy nem túl nehezen összejön a jövőben :D
 47/50 anonim ***** válasza:
80%
44: nem ezzel azonosítom, hanem ez volt itt a téma, hogy a szépek között is van bunkó és jó fej is, meg a rondák között is. Hogy nem, attól nem lesz egy férfi jó arc, hogy ronda - ezt mutatta a mellékelt "ábra". Amúgy az alter srác sem volt jóképű. Csak ez egy jelzés, hogy nem attól lesz egy nőnek negatív tapasztalata a férfiakkal, hogy csak jóképűekkel ismerkedik, Ennyike.
 48/50 A kérdező kommentje:

Hidd el, nem a gondolkodásmódod miatt könnyebb neked a társkeresés, hanem csak szimplán amiatt, mert nő vagy. Ennyi elég is hozzá manapság, és sokaknak ennyi is az összproduktuma.

tegnap 13:54
 49/50 A kérdező kommentje:

Mi az, hogy a külseje ellenére? Most akkor mégiscsak kinézettel van azonosítva ez is

tegnap 13:56
 50/50 anonim ***** válasza:
83%
Ugy ertettem, hogy a kulseje ellenere, hogy azt fejtegeted itt, hogy aki jol nez ki, az csak szr ember lehet. Ezert irtam, hogy a “kulseje ellenere”.
tegnap 14:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!