Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért az a mondás, hogy élőben jobb ismerkedni, mint randi appokon?

Figyelt kérdés
Én úgy látom és gondolom, hogy a nőknek manapság már csak a kockás has, nagy kar, izmos test számít, pl egy átlagosabb kinézetű srácnak semmi esélye... Mivel a nők 98%-ának ez az esete, miben lenne más, ha élőben próbálok meg egy lányhoz közeledni? Ugyanúgy kigyúrt pasit keres, tehát ott vagyok igazából, mint a randioldalakon...

tegnapelőtt 18:39
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:

"Viszont szerintem az pont, hogy pozitív, ha a nők válogatnak és inkább szálljanak el maguktól egy kicsit"

Hát ne haragudj, ezt semmiképpen se mondanám pozitívumnak ami a mai randi appokon zajlik. Az hogy egy hét alatt be lájkolják 2000-en, úgy az egekbe lőtte az egojukat, hogy az hihetetlen.

Szerintem ez is az oka, hogy nem mer már a legtöbb ember élőben kezdeményezni, mert akkorák az igények, meg elvárások, hogy az borzalmas, és amúgyis úgy el leszel küldve a pics@ba mint a sz@r.

"Azert nem megyek oda, mert hiszek abban, hogy a ferfi dolga a kezdemenyezes."

Most én is mondhatok ilyen hülyeségeket, akkor a nő dolga hogy főzzön, meg szüljön :D

Gondolom akkor a beszélgetés fenntartása is a férfi dolga, ugye?

"Mint irtam, ott ismerkedtem"

Szóval válaszolgattál pár szóval a fasziknak, akik vért izzadtak, hogy legyen valami téma?

tegnapelőtt 21:56
 22/50 anonim ***** válasza:
60%

En megbecsulom, o is engem, epp ezert vagyunk egyutt.

Ha nem talalok olyan ferfit, aki FERFI es odajon hozzam, mikor jeleket kuldok neki, akkor maradok egyedul.

tegnapelőtt 21:58
 23/50 A kérdező kommentje:

Na szuper, akkor mostmár tényleg hogy ismerkedjen egy faszi, ha már ismeretlen lányokat/nőket sem lehet megszólítani sehol?

tegnapelőtt 21:59
 24/50 anonim ***** válasza:
60%

Ja, mert egyszer odamenni ot percet az pont olyan, mint eveken at fozni meg szulni :D

Te nagyon kreten, mondom, hogx onnan lett parom, szerinted akkor csak nehany szoval valaszolgattam?

Egyebkent nem, nem beszeltem egyszerre tobb pasival, barmilyen hihetetlen. A tobbseggel elhalt a beszelgetes, mert vagy ok nem irtak vegul vagy en. Megyem doltem a kardomba, ha nem keresett valamelyik es plane nem nyigtam, mint te itt.

Megbantott egy pcsa es most rajtam akarod leverni? Szanalmas…

tegnapelőtt 22:00
 25/50 A kérdező kommentje:

1) Ahogy az előtted lévő lány/nő írta, már odamenni se lehet hozzátok, mert idegen vagy, és az milyen már ha csaj úgy hozzád szól egy idegen pasi a semmiből... Mondjuk akkor tényleg nem tudom hogyan kéne ismerkedni, gimis osztálytársak is idegenek voltak először.. mindegy.

"Egyebkent nem, nem beszeltem egyszerre tobb pasival, barmilyen hihetetlen."

Igen, valóban hihetetlen. Azt állítod akkor, hogy 2 faszival se beszéltél párhuzamosan?

"Megyem doltem a kardomba, ha nem keresett valamelyik es plane nem nyigtam, mint te itt."

Hidd el, fordított esetben ti lennétek a leghangosabbak, hogy jaj milyen nehéz ismerkedni, élőben meg online is. Igen, nem nyűgsz ha nem jön össze egy emberrel, mert ahogy te mondtad, végtelenül lehet válogatni. Hát hidd el, akkor én se nyűgnék, sőt senki sem. Aztán mondhatod hogy hát nekem biztos azért nincsen ennyi matchem, mert ronda vagyok, ami csak szimplán hülyeség... Plusz, a legtöbb lány sem egy Shakira, aztán mégis ha akarná, 2 évre előre be táblázhatná hogy kikkel fog találkozni.

tegnapelőtt 22:15
 26/50 anonim ***** válasza:
60%

Nem, nem beszeltem parhuzosan soha senkivel, mert mindig az aktualis partnerre voltam kivancsi. Ha nem erdekelt vagy en ot, akkor mentem tovabb.

Hozzam oda lehetett volna jonni, csak senki nem mert. Tarsasagban is folyton visszahallottam, hogy hanyan oda akartak jonni, de nem mertek, mert visszautasitom oket.

De hagyd mar ezt a “ti” kijelentest! Miert kell egy kalap ala venni minden not?

En nem mondtam, hogy vegtelenul lehet valogatni. Az egy masik kommentelo volt. En azt mondtam, ha senki nem jon oda, akkor nincs kibol valasztani. Igy azert egy fokkal elonyosebb a helyzeted, mert a nok 95 szazaleka azt varja, hogy a ferfi kezdemenyezzen.

Te vagy az aktiv szereplo (eleinte).

tegnapelőtt 22:18
 27/50 anonim ***** válasza:
Persze hogy egy nő nyugodt ilyen téren, meg jól van egyedül is, ez a nyertesek magabiztossága hiszen tudják magukról hogy bármikor kaphatnak férfit, ha csak szexelni akarnak akkor meg még egyszerűbb ha nekünk férfiaknak is ilyen könnyen menne mi is nyugodtak lennénk. Ha tele vagy pénzzel nem aggódsz azon hogy mit fogsz kajálni, sőt egyre jobb kajákat próbálhatsz ki és már semmi sem lesz elég jó.
tegnapelőtt 22:22
 28/50 anonim ***** válasza:
Online téma már csak szexkeresővé vált. Ha jól nézel ki, akkor egyszerűbben találhatsz szekre társat. Ha nem jól nézel ki, akkor nincs értelme online... akkor offline kell jónak lenned.
tegnapelőtt 22:26
 29/50 anonim ***** válasza:
12%
Az baromi jó hogy a nőknek csak várniuk kell hogy valaki odamenjen. Igazság szerint ma már nincs is akkora társadalmi nyomás szerencsére rajtuk hogy szüljenek meg a konyhában gebedjenek meg, ha még is ilyen kapcsolatba kerülnek akkor abból ma már egyszerűen ki tudnak lépni mielőtt szolga sorsba kerülnének. A férfitól viszont uganúgy el van várva minden tradicionális szerep egy csomó új dologgal eggyütt és akkor még kezdeményezzünk is ami a legtöbbször egy nyilvános megaláztatássá fajul, kösz nem, én is jól el vagyok akkor inkább egyedül.
tegnapelőtt 22:27
 30/50 anonim ***** válasza:

Milyen uj dolgot varnak el a nok?

Azert ne hasonlitsuk mar a ferfira valo fozest ahhoz, hogy neha kinyitod a parodnak az ajtot…

tegnapelőtt 23:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!