Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gond ha egy férfinak van egy kis izzadtságszaga , ha egy igazi férfinek szaga van ahogy szól a mondás?
Többen megjegyezték már, hogy izzadtságszagom van amikor közeledtem feléjük , ismerősöm azt mondta, hogy egy igazi férfinak szaga van így szól a mondás ezen ne aggódjak.
Amúgy nem vagyok igénytelen, nyilván fürdők minden nap, meg hónalj stiftet is használok, de most amikor ilyen össze vissza idő van és rajtam van a púlóver és beizzadok akkor nyilván ha leveszem a púlóvert akkor lesz izzadtság szag
Az állatoknál így van, és talán a Homo erectus embernél is így volt.
De mára a homo-sapiens-nél ez már megváltozott.
Használj olyan deot ami működik is.
Össze-vissza idő van, a párom fizikai munkàt végez, mégse büdös mikor hazaér.
Szerintem nem is a testemnek van szaga hanem maga a póló a hónaljamnál teljesen átázik az izzadtsággal aztán arra szárad rá és az a büdös
Próbáltam már több stiftet de nivea, old spices , axe , mindegyiknél ez van
"egy igazi férfinek szaga van"
Ez a hozzáállás nálam kiba$$za a biztosítékot, hogy mindent bele akartok magyarázni, csak hogy igénytelen szarok lehessetek...
"Szerintem nem is a testemnek van szaga hanem maga a póló a hónaljamnál teljesen átázik az izzadtsággal aztán arra szárad rá és az a büdös"
Ne hordj műszálas pólót, és nem lesz ez, valamint olyan stift kell, ami mininum 48 órás.
Nivea amit használok jelenleg az van ráírva 48 órás, na most ennek ellenére kb. délre már ilyen a helyzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!