Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért gond ha egy férfinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gond ha egy férfinak van egy kis izzadtságszaga , ha egy igazi férfinek szaga van ahogy szól a mondás?

Figyelt kérdés

Többen megjegyezték már, hogy izzadtságszagom van amikor közeledtem feléjük , ismerősöm azt mondta, hogy egy igazi férfinak szaga van így szól a mondás ezen ne aggódjak.

Amúgy nem vagyok igénytelen, nyilván fürdők minden nap, meg hónalj stiftet is használok, de most amikor ilyen össze vissza idő van és rajtam van a púlóver és beizzadok akkor nyilván ha leveszem a púlóvert akkor lesz izzadtság szag

2022. okt. 13. 15:37
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy hülyeséget beszél. A feromonok nem az izzadságból jönnek.
2022. okt. 13. 16:47
 22/30 anonim ***** válasza:
0%

Ez csak azért van mert olyan dezodor az elvárás ami 40 ezer Ft.

Nem a szagod a lényeg hanem hogy van pénzed és igényed megvenni a drága illatot.

2022. okt. 13. 16:50
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

22

Na látod ezt még nem hallottam. :D Jobbnál jobb kifogásokat találtok, hogy miért nincs csjotok. Eddig ez a kedvencem.

2022. okt. 13. 17:15
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
22: ez oltári nagy baromság. Lókukit nem ér azzal az ember, ha magára lötyköli a drága illatú dezodort - az nem fogja semlegesíteni a penetráns testszagot, hanem csak összekeveri, és annak általában még okádékabb szagegyveleg az eredménye (nem hiába terjedt el az a sztereotípia, hogy bezony van egy csomó pasas, aki zuhanyzást helyettesít kölnivel, mert érezni...). Ahhoz bőven elég a normális tisztálkodás + orvosi segítség. Az igényesség és a jó illat nem pénz kérdése.
2022. okt. 13. 17:24
 25/30 anonim ***** válasza:
0%

24

Nem is erről írtam te eszement! Persze hogy nem veszi el a szagot! A pénz a lényeg!

Miért egy Trabant nem viszi el az embert A ból B pontba? Mégis ha egy no választhat akkor egy 35 milliós Audival rendelkező pasas mellé ül be nem a trabantoshoz.

A drága illat azért kell hogy a nő ne tartson olcsójánosnak.

2022. okt. 13. 19:08
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
#22 te kevered a dezodort (izzadásgátlót) a parfümmel?
2022. okt. 13. 19:34
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
25: a büdös, gazdag tróger igen, össze tud szedni egy aranyásó ribit, aki havi 1x talán rá tudja venni magát a szexre... egy igényes normális átlagember meg, ha személyiségre is vonzó, jobb esélyekkel indul egy normál kapcsolatért.
2022. okt. 13. 20:10
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Nivea, Axe, Adidas stb. izzadásgátlók kb semmire sem jók, ha izzadékony vagy főleg nem. TripleDry izzadásgátlót vegyél, DM-ben találsz. Este lefekvés előtt feldobod másnap olyan a hónaljad mint a sivatag. Ha nagyon kell, pl. előadást tartasz, meeting lesz, találkozó stb akkor este felrakod fürdés után, illetve reggel is egy kicsit garantált a hatás. Egyszer végigtoltam egy másfél órás edzést, mindenhol folyt rólam a víz, de ahol lekentem semmi. Normál napokon ne használd így csak reggel egy kicsit. Hétvégén hagyd ki.

Parfümöt használj, ha nem akadály a pénz Aqua Di Gio, Dior Sauvage (ez nagyon mainstream de tényleg jó), Jean Paul Gaultier, Hugo Boss.

Ha kevés pénz van David Beckham Beyond. 5000ért megveszed, elég ha keveset használsz és jó az illata.

2022. okt. 13. 20:50
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Bármennyire is szeretnék ezt egyesek tagadni, a mai napig használjuk az orrunkat arra, hogy a másik embert szimpatikusnak vagy ellenszenvesnek találjuk. Leginkább a párválasztásnál van szerepe. Tehát az a bizonyos "férfiszag", amit a barátod említett, valójában feromon és nem izzadságszag.

Egyébként írtad a pólód. Csak kérdezem, hány fokon szoktad mosni a ruháid?

2022. okt. 13. 22:12
 30/30 anonim ***** válasza:
9-es jókat mond.
2022. okt. 19. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!