Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az a mondás, miszerint a világ egy nagy orgia, ahova az átlagos férfit nem hívták meg?
Blackpill közösségben hallottam ezt valamilyen angol formában.
A mondást kifejtve arra utal, hogy a nők és a jó pasik folyamatosan szexelnek egymással, miközben az átlagos férfi megmarad a sok szexben kiégett nőknek 30 felett..vagy manapság egyre inkább marad incel örökké.
D válasz:
Semmi ilyesmirol nincs szo, csupán az atlag férfiak, nők kulsejevel kapcsolatos elvarásaik az egekben vannak, és nem aszexuálisan sem, csak ugye neked, kizárolag a vékony széparcu, 25 eves, instapicsara áll fel a f*szod
"Igaz az a mondás, miszerint a világ egy nagy orgia, ahova az átlagos férfit nem hívták meg?"
Én még nem hallottam, persze az nem jelent semmit.
Miféle mondás, ki mondta ezt? Ki hiszi el?
D: A legtöbb nő élőben is tud ismerkedni, nincs szükségük az online társkeresőkre. Nincs férfitöblet.
Bár nekem mondjuk tényleg 0 libidóm van (valószínű a több éves hormonális fogamzásgátlás miatt) és nem ismerkedem, de az ismerőseim közt én vagyok a ritkaság.
Legtöbb minimum átlagos (nem kövér ) fiú és lány is ; egészen 15-17 éves koruktól úgy 40 ig össze vissza baxnak egymással. (Persze ha nincs családjuk és szinglik alapvetően)
Az elhízott férfiak és a nagyon ronda és duci nők élete meg lepereg csak úgy szex , izgalom nélkül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!