Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A gyerekvállalásra való...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyerekvállalásra való hajlandóság a legjobb "fenyegetési" eszköz a férfi részéről arra, hogy a nő lejjebb adjon az igényeiből?

Figyelt kérdés

A legtöbb férfi a mai világban nem akar gyereket. Mert abban egy férfinak semmi öröm nincsen, semmi ösztönös affinitása nincs hozzá egy férfi embernek. A férfinak arra van optimalizálva az ösztöne, hogy szórja a magjait, tehát csajozzon.

A nőknél már más a helyzet. Noha, a mai világban egyre több nő elfojtja a gyerekvállalási ösztönét, de amerikai kutatások alapján a nők pupillája egy kisbaba fotójára tágul ki a legjobban (nem egy testépítő meztelen férfiéra), egy férfi pupillája meg egy meztelen huszonéves nőre.

Ez a kérdés most úgy merül fel bennem, hogy megláttam, hogy egy nő aki annak idején obszcén módon csak a legjobb képű férfiakra bukott. Most 30 évesen vemhes, méghozzá egy alacsony, 170 centi és hát elég ilyen "kobold manó" külsejű férfitól. Nehezen lehetne azt mondani arra a férfira hogy jóképű. Inkább igényes, látszik rajta hogy van pénze is, de a genetikája az szar.

Ezek szerint a nőkre a legjobban a biológiai órájukkal lehet hatni, ha belengeted nekik a gyerekvállalást, akkor az lehet egy ilyen aduász amitől leadják az igényeiket?

tegnap 21:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
80%
Nem vagy túlságosan képben, manapság szinte több férfi van, aki akar gyereket, mint ahány nő. Kész csoda, ha gyereket nem akaró nőként találsz olyan férfit, aki szintén nem akar. Én a randipartneremtől annyit kaptam, hogy talán akar, talán nem, nem tudja biztosan, plusz indokok, hogy miért igen, miért nem, úgyhogy most ezzel kell beérnem, mert amúgy minden másban tökéletes, aztán lehet, hogy 2-3 év múlva kitalálja, hogy úgy döntött, akar. :D Amúgy a legtöbb férfi babamániás, mert csak annyit látnak, hogy cuki, meg lehet vele hülyéskedni, a nehézségeknek maximum az anyagi részébe gondolnak bele, abba nem, hogy mennyi idő és lemondás, mert hát nyilván őket ez nem érinti általában.
tegnap 22:43
 12/26 anonim ***** válasza:
72%

A legnagyobb baj az hogy te még mindig állatkent gondolsz az emberekre meg magadra.

Pedig nekünk vannak érzéseink tudunk gondolkodni döntést hozni és tudunk tudatosan is működni nem ösztönösen!

Fasszoomat se erdekel az alpha béta meg tökööm tudja marhasáágod. Nem a kifogások mögé kell rejteni a mélyen meglapulo negatív gondolkosási mintádat és tapasztalatodat.

Hanem azon lenni, hogy hinni tudj meg fejleszd magad , hogy ne egy kibaszoott állatnak meg célnak tekints egy nőt akit meg kell szerezni, de lépni nem mersz. Bár még így gondolkozol ne is lépj.

Vannak akik szeretnek apák lenni és nagyon jó apukák. Férfiaknak nehezebb ez a szerep elismerem. Érzelmileg el vannak idegenedve ("mert a férfi nem sír erő, nem fejez ki érzéseket stb")

De hagyjuk már ezt az alpha béta dolgokat.

tegnap 22:45
 13/26 anonim ***** válasza:
19%
13! Miért hagyjuk? Tökéletesen leírja a helyzetet, ezzel amúgy jellemzően csak az nem ért egyet, aki a mostani status quo fenntartásában érdekelt, így érdeke van abban ,hogy ne nevezzük nevén a dolgokat.
tegnap 22:51
 14/26 anonim ***** válasza:
71%
Mert nem érdekel se a státusz se semmi. Ha beleszeretek egy férfiba nem azért van mert alpha vagy béta vagy tököm tudja. Nem fogom máshoz hasonlitani az fog érdekelni ő milyen ember
tegnap 22:56
 15/26 anonim ***** válasza:
68%

"Mert abban egy férfinak semmi öröm nincsen, semmi ösztönös affinitása nincs hozzá egy férfi embernek."

Ilyen apa mellett szar gyerekkorod lehetett, így valamivel érthetőbb, hogy ezt másokra is kivetíted.

tegnap 23:09
 16/26 anonim ***** válasza:
51%

Kérdező! Én személy szerint meg vagyok veszve a 170cm magas férfias, gondoskodó családapa típusú férfiakért.

És taszít az olyan mocskos fogalmazású lúzer mint te, akármilyen genetikájú, mert addig el sem jutsz hogy az érdekeljen.

tegnap 23:26
 17/26 anonim ***** válasza:
85%

6 nem én beszélek így emberekről hogy "ellik" és hasonló!

A kérdező meg retardált a hülye amerikai kutatásaival együtt. Az oroszlános példát hagyjuk is 😆.

tegnap 23:26
 18/26 anonim ***** válasza:
63%

Régóta nem láttam hogy valaki ennyire fordítva ülne a lovon😂

Nemzeti szintű krízis, hogy mennyire nem akarnak szülni a magyar nők.

tegnap 23:48
 19/26 anonim ***** válasza:
36%

"amerikai kutatások alapján a nők pupillája egy kisbaba fotójára tágul ki a legjobban (nem egy testépítő meztelen férfiéra), egy férfi pupillája meg egy meztelen huszonéves nőre."

Egyrészt nincs olyan hogy nők, mindenkinek más, másrészt a cukiságfaktor a döntő, kisállatos vagy más cuki dolgokra is így reagálnak. A férfiak pupillája se tágul a random ribire, csak aki erre kondicionálta magát, van akinek pl a szerelme nagykabátos fotójára ha már rég látta, stb stb. Azok amiket emlegetsz pancser dilettáns kutatások, ne fáraszd magad vele. Ezeknek mindig van valami manipulatív célja, különben minek kutatnák, és egy előre betervezett eredmény is van amit kb látni akarnak, ilyen alapon van tele az egész tévedéssel.

tegnap 23:54
 20/26 anonim ***** válasza:
0%
19! Hát, én ilyen "pancser dilettáns" kutatásokról egyetemi Pszichológia könyvekben is olvastam!
tegnap 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!