Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem közeledik felém a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem közeledik felém a férfi ha màr volt 4-5 randink?

Figyelt kérdés

Elbeszélgetünk, nevetünk, DE nem érint meg, nincs csók semmi

30 éves

Segítség hogyan lendüljünk túl ezen?

febr. 8. 19:14
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
83%

Nekem is volt egyszer egy ilyen, nagyon jóképü pasi, minden héten más növel ment szórakozni, ragadtak rá a csajok. Már kb. 5-ször elvitt diszkóba, mire odáig jutottunk, hogy megcsókolt. Egyszer aztán meg azt kérdezte dizsi után, hogy felmennék-e hozzá megnézni a macskáit? És azt képzeld el, felmentünk, 10 percig simogattuk a macskákat (egyébként imádom a cicákat, nem arról van szó) aztán megkérdezte, hogy elvihet-e haza. Késöbb aztán kiderült, hogy semmi baja nem volt ilyen téren, csak sokkal lassabban állt a dologhoz, mint az elvárt lett volna.

Persze az is lehet, hogy a srác aszex. Én elbeszélgetnék vele arról, hogy ö mit tervez velem, mert hogy semmi jelét nem látom, hogy ebböl idövel több lehet. Ha azt látom, hogy nem válaszol öszintén, akkor direkt rákérdeznék arra, hogy neki mennyire fontos a testiség, mert nekem eléggé.

De biztosan nem kezdeményeznék én. Amelyik faszinak könyörögni kell, attól nem is akarok semmit.

febr. 8. 20:42
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

4-5 randi az még semmi, ebből nem vonnék le messzemenő következtetést. Amúgy keresi a társaságod? Ő kéri a következő randit? Ha igen, akkor biztosan tetszel neki, csak lehet, hogy gátlásos.

Én várnék még. Ha egy hónap múlva sem közeledik, akkor lehet, hogy megpróbálnám megölelni, hozzá érni, ilyesmi, látni, hogy hogy reagál.

febr. 8. 20:50
 13/31 A kérdező kommentje:
Az elozo randit o kerte de en felhoznsn a kovetkezot (jo otlet? ) hogy gyorsitsunk a tempon mert ennyi ido alatt masok mar "osszejonnek es el is valnak"
febr. 8. 20:54
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Pont azt a szót nem írtad helyesen, ami a lényeg lett volna. Mit akarsz a következö randin? Felvinni magadhoz? Mert azt felejtsd el.
febr. 8. 21:03
 15/31 A kérdező kommentje:

Kovetkezo randin csokolozni olelkezni szeretnek

Nem kell egymas lakasan

febr. 8. 21:19
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mondanám meg neki úgy direkt. Elvész az egész romantika belöle.
febr. 8. 21:21
 17/31 A kérdező kommentje:
Hogy mondanad meg?
febr. 8. 21:28
 18/31 anonim ***** válasza:
89%
18: Sehogy nem mondanám meg. Ha kellesz a férfinak, akkor hidd el, hogy nem fog elfelejteni megcsókolni, nem kell emlékeztetni rá. Ha valamiért nem teszi meg, annak több oka lehet. Az elöbb azt javasoltam, hogy beszélj vele erröl. De fizikailag én biztosan nem kezdeményeznék, ezek olyan dolgok, hogy vagy jönnek maguktól, vagy nem. Ha ö nem akarja, akkor böven elöfordulhat, hogy el fog utasítani és akkor házhoz mentél a pofonért. Fordítva nem lenne annyira gáz, de ha a férfi utasítja vissza a nöt, az eléggé. Annak meg mi értelme lenne, ha csak azért csókolna meg, mert belemászol a szájába és nem marad más választása? Akkor ugyanazt éreznéd, mint így, hogy miért nem akarja magától.
febr. 8. 22:58
 19/31 anonim ***** válasza:
10%
Bírom, amikor a nők elvárják, hogy a sült galamb magától repüljön a szájukba. Nehogy már bármi minimálisat kezdeményezni kelljen, mert az olyan gááááz
febr. 9. 00:00
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Gátlásos az tuti.

Lehet hogy csak gyakorol rajtad hogyan kell randizni..

Ezt abból veszed észre, ha randiról randira nem érzed hogy izgulna azon hogy ennek tétje lenne. Azaz nem kellessz neki igazán, csak véletlenül összejöttetek mert neki ez jött össze.

Próbálj meg te közeledni de óvatosan hogy ne vedd ki a kezéből a kezdeményezés/folytatás lehetőségét. Érintsd meg pl. Vagy te adj puszit. Vagy csak ajánld fel hogy megmasszírozod. És figyeld a reakcióját. Biztos bátrabban viszonozza majd ezeket.

febr. 9. 04:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!