Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unalmas a nőknek ha egy férfi csak a postára , vàsàrolni meg dolgozni jár?
Szóval tegyük fel egy 30as férfi magànyosan él. Elzárja magát a külvilàgtól a rossz (dagadt) külseje miatt. Nem akar sehol nyilvánosan mutatkozni a szégyenérzete miatt. Még a postàsnak se nyit ajtót.
Ilyen férfit még a Messengerben is offolnàd? Netes haversàgra se érdemes?
Miért lenne indokolt? Cukorbeteg vagy? (Mondjuk akkor alap lenne neked a diéta, elég szigorúan bekell tartani ahoz, hogy ne lengjen ki, még gyógyszerek mellett sem lehet akármit akármikor). Az nem fogyásra van, nem mellesleg nem is elsőnek adott gyógyszer, az kb az utolsó amit adnak.
Épp ezt írtam, hogy ez kell neked: diéta, mozgás. Ott van ezer meg egy dietetikus, személyi edző, de akár neten is van mindenféle edzés. Én is nehezen fogyok, cserébe könnyen hízok, van diagnosztizált hormonzavarom (inzulinrezisztencia), szóval pontosan tudom, hogy ez nem megy 2 nap alatt, állandó odafigyelést igényel és mozgást. Idővel már megszokod mindkettőt, automatikussá válik. De hónapok, mire látványos lesz. Senki sem fog helyetted lefogyni, vagy elkezded és csinálod vagy nyafogsz tovább 🤷🏼♀️.
"..dühös meg agresszív."
Pont ilyen pasira vágyok. Igen, offolnám. Netes havernak? Minek, miről tud beszélni? Nem csinál semmit, nincs hobbija, idegbeteg, depis.
"Ilyen férfit még a Messengerben is offolnàd? Netes haversàgra se érdemes?"
De miért akarna valaki egy idegen, mentális problémás 30 éves férfival haverkodni neten? Egyáltalán miért akarnának nők idegen ferfiakkal "haverkodni"?
"Még az orvosok se segítenek neki szándékosan."
Már ők is unják az állandó hisztidet.
26
🤡
Szóval kérdezö, eddig nem tettél meg semmit azért, hogy lefogyj. Igaza van az orvosnak, semmilyen gyógyszer nem indokolt, miért is lenne? Aki fogyni akar, az sportol és diétázik. Persze nyilván kényelmesebb egy-két gyógyszert beverni aztán a kanapén tespedve várni a csodát.
De a kérdésedre válaszolva: ki akarna egy ilyen emberrel együtt lenni? Ki akarna egy ilyen emberrel még csak messengeren is kapcsolatban lenni? Mégis miröl beszélgessek veled?
Van messengeres ismerösöm, 3 éve írunk egymásnak, de még csak egyszer találkoztunk a távolság miatt. De tényleg napi szintü kapcsolatban vagyunk, de ehhez bizony az kell, hogy legyen közös témánk. Hogy legyen miröl beszélgetni.
28
3:30 kor keltem. Reggel 6 óta dolgozom \ most van 10:35 és még egy falat ételt nem ettem. És valószínűleg csak 16 óra után fogok valamit rendelni. Ehezek és mozgok.
Volt netes csaj akivel 5 évig messengereztem. Nem is találkoztunk egyszer sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!