Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Unalmas a nőknek ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Unalmas a nőknek ha egy férfi csak a postára , vàsàrolni meg dolgozni jár?

Figyelt kérdés

Szóval tegyük fel egy 30as férfi magànyosan él. Elzárja magát a külvilàgtól a rossz (dagadt) külseje miatt. Nem akar sehol nyilvánosan mutatkozni a szégyenérzete miatt. Még a postàsnak se nyit ajtót.

Ilyen férfit még a Messengerben is offolnàd? Netes haversàgra se érdemes?

febr. 4. 13:37
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
38%

Miért lenne indokolt? Cukorbeteg vagy? (Mondjuk akkor alap lenne neked a diéta, elég szigorúan bekell tartani ahoz, hogy ne lengjen ki, még gyógyszerek mellett sem lehet akármit akármikor). Az nem fogyásra van, nem mellesleg nem is elsőnek adott gyógyszer, az kb az utolsó amit adnak.

Épp ezt írtam, hogy ez kell neked: diéta, mozgás. Ott van ezer meg egy dietetikus, személyi edző, de akár neten is van mindenféle edzés. Én is nehezen fogyok, cserébe könnyen hízok, van diagnosztizált hormonzavarom (inzulinrezisztencia), szóval pontosan tudom, hogy ez nem megy 2 nap alatt, állandó odafigyelést igényel és mozgást. Idővel már megszokod mindkettőt, automatikussá válik. De hónapok, mire látványos lesz. Senki sem fog helyetted lefogyni, vagy elkezded és csinálod vagy nyafogsz tovább 🤷🏼‍♀️.

febr. 4. 15:04
 22/38 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem az igazi életünk akkor kezdődik, amikor mindenki más és a körülmények folyamatos hibáztatása és az önsajnálat helyett felelősséget vállalunk azokért a dolgokért a saját életünkben, amiben van mozgásterünk, amin mi magunk tudunk változtatni.
febr. 4. 15:10
 23/38 anonim ***** válasza:
100%

"..dühös meg agresszív."

Pont ilyen pasira vágyok. Igen, offolnám. Netes havernak? Minek, miről tud beszélni? Nem csinál semmit, nincs hobbija, idegbeteg, depis.

febr. 4. 15:12
 24/38 anonim ***** válasza:
85%

"Ilyen férfit még a Messengerben is offolnàd? Netes haversàgra se érdemes?"

De miért akarna valaki egy idegen, mentális problémás 30 éves férfival haverkodni neten? Egyáltalán miért akarnának nők idegen ferfiakkal "haverkodni"?

febr. 4. 15:15
 25/38 anonim ***** válasza:
Én pl.barátkoznék ilyen férfival.
febr. 4. 15:52
 26/38 anonim ***** válasza:
84%

"Még az orvosok se segítenek neki szándékosan."

Már ők is unják az állandó hisztidet.

febr. 4. 16:29
 27/38 A kérdező kommentje:

26

🤡

febr. 4. 19:32
 28/38 anonim ***** válasza:
77%

Szóval kérdezö, eddig nem tettél meg semmit azért, hogy lefogyj. Igaza van az orvosnak, semmilyen gyógyszer nem indokolt, miért is lenne? Aki fogyni akar, az sportol és diétázik. Persze nyilván kényelmesebb egy-két gyógyszert beverni aztán a kanapén tespedve várni a csodát.

De a kérdésedre válaszolva: ki akarna egy ilyen emberrel együtt lenni? Ki akarna egy ilyen emberrel még csak messengeren is kapcsolatban lenni? Mégis miröl beszélgessek veled?

Van messengeres ismerösöm, 3 éve írunk egymásnak, de még csak egyszer találkoztunk a távolság miatt. De tényleg napi szintü kapcsolatban vagyunk, de ehhez bizony az kell, hogy legyen közös témánk. Hogy legyen miröl beszélgetni.

febr. 5. 10:30
 29/38 A kérdező kommentje:

28

3:30 kor keltem. Reggel 6 óta dolgozom \ most van 10:35 és még egy falat ételt nem ettem. És valószínűleg csak 16 óra után fogok valamit rendelni. Ehezek és mozgok.

Volt netes csaj akivel 5 évig messengereztem. Nem is találkoztunk egyszer sem.

febr. 5. 10:37
 30/38 anonim ***** válasza:
100%
Pont ez a baj. Éhezel, tehát a szervezeted vész üzemmódban van, termeli a kortizolt, amitől persze, hogy nem fogsz lefogyni. Volt 2 és fél órád a kelés és munka között, simán lett volna időd reggelizni. Aztán meg rendelsz majd valami egészségtelent és az orvosokat hibáztatod, hogy nem fogysz. Nekem IR, pajzsmirigy, PCOS, és azért fogyok, mert minden vasárnapom és általában a szerdám azzal telik, hogy kis dobozokba előkészítem az összes étkezésem előre, hogy 1600 kalória alatt legyek, de minden étkezésben legyen legalább 20 gramm fehérje. Heti 2* súlyzós edzés, heti 2 pilates. Napi minimum 10 ezer lépés, nyáron szabadban, télen sétálógépen. És minden tetves étkezésem előre elkészítem otthon. Szeretem ezzel tölteni minden vasárnapom? Hát nem. De inkább ez, mint hogy hisztizzek csak hogy nem fogyok. Szóval ne az orvosokat hibáztasd, hanem magadat, hogy rendszertelenül kajálsz.
febr. 5. 10:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!