Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Unalmas a nőknek ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Unalmas a nőknek ha egy férfi csak a postára , vàsàrolni meg dolgozni jár?

Figyelt kérdés

Szóval tegyük fel egy 30as férfi magànyosan él. Elzárja magát a külvilàgtól a rossz (dagadt) külseje miatt. Nem akar sehol nyilvánosan mutatkozni a szégyenérzete miatt. Még a postàsnak se nyit ajtót.

Ilyen férfit még a Messengerben is offolnàd? Netes haversàgra se érdemes?

febr. 4. 13:37
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem az unalom a fő probléma, hanem a depresszió.
febr. 4. 14:01
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
Erőltetni kell a kimozdulást.. én erdőbe járok.. ott nagyon jó.. segít a fejemet kitisztítani.. el kell foglalnod magad és ráhagyni a sopánkodást!
febr. 4. 14:17
 13/38 anonim ***** válasza:
78%

Szóval adott egy férfi, aki paranoid hajlamú, agresszív, dagadt, durván komplexusos és fóbiás.

Hát, ezzel a szituációval az unalom lenne a legkisebb gond…

febr. 4. 14:22
 14/38 anonim ***** válasza:
100%

Nekem unalmas lenne. Ennél többre van igényem - és ezt nem anyagi értelemben mondom, hanem szellemi értelemben. Világot látni, kimenni a természetbe, kulturálódni (pl. múzeum, színház). A barátaim is félig-meddig ez alapján választom meg. Meg hogy egyáltalán kellemes beszélgetőtársaság-e... és azok többnyire nem azok, akik otthon szöttyögnek végig, akármi is rá a magyarázat, mert így a személyiségük is kicsit egyszerűbb, sekélyesebb lesz.

Én elsősorban pszichológushoz mennék a helyedben, és nem arra várnék vagy számítanék, hogy majd egy nő kivakar ebből a szellemi állapotból.

febr. 4. 14:23
 15/38 anonim ***** válasza:
63%
Mesélj már, mi az, amit eddig megtettél a fogyásod érdekében? Miböl állapítottad meg, hogy az lehetetlen?
febr. 4. 14:28
 16/38 anonim ***** válasza:
Megint te?
febr. 4. 14:40
 17/38 A kérdező kommentje:

15

Nem lehetetlen! Ozempic és hasonló vércukor gyógyszerekkel tudnék fogyni. De nekem nem irjàk ki úgyse hogy indokolt lenne! Inkább adnak egy diéta szóròlapot pár recepttel, és diéta és sport címszòval küldenek a rendelőből.

febr. 4. 14:42
 18/38 anonim ***** válasza:
A hobbi hianya unalmas. Ertsd ez alatt valami erdeklodesikör : sport, elektronika, autok, ( pecazas unalmas az csak a kattant emberek sportja) .. valami ami le foglal es tudsz rola beszelni.
febr. 4. 14:43
 19/38 anonim ***** válasza:
78%
És kipróbáltad már a diétát? Ha úgysincs semmi az életedben, akkor pont ráérsz minden nap számolni az összes bevitt kalóriát és heti 4-5 edzést tolni. Én pajzsmirigy alulműködő és IR-es vagyok, duplán nehezített terep de még így is megy a fogyás, csak tripla olyan nehezen mint egy egészséges embernek. És úgyis van erre időm, hogy dolgozok 40 órát, ápolom a házasságom, találkozok a barátaimmal rendszeresen, látogatom a családomat és a férjemét is. Szóval nekem nem veszi be olyan könnyen a gyomrom a rossz kifogásokat.
febr. 4. 14:49
 20/38 anonim ***** válasza:
78%
17: akkor könnyű vinnyogni, ha meg sem próbálod úgy igazán. Több hónap eltelik, amíg lesz eredmény, és nehéz, és nem két hét lesz, de meg lehet csinálni... ha nem nyafog az ember, hanem nekilát (ha nekem nőként PCOS-sel sikerült 40 kilót leadnom 5-6 év alatt, akkor nehogy már egy férfinak ne sikerüljön...).
febr. 4. 14:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!