Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
107 Jaj, hát nem érted, Barbie-s póló van rajta, meg szőkített haja van, hát ez a nő SZÉP! XD
Egyébként úgy egy éve lehetett kint egy hasonló kérdés, csak ott egy társkeresős fényképet tettek ki, hogy szép-e a nő. Egy ilyen 40+ os, kicsit tokás, hegyes hóbagoly-orrú csaj volt, még csak meg sem fésülködött, hanem kócosan, enerváltan bámult a fényképezőbe. Aztán ott is megindult a "miről beszéltek, hát ez a nő ÁTLAG FELETTI", "nagyon szép!" meg a többi bullshit duma.
Ha egy férfi töltött volna fel egy tokás, táskás szemű szelfit, amin még csak meg sem borotválkozott, meg sem fésülködött, leoltották volna, hogy milyen igénytelen. De ha egy csaj csinál hasonlót, az... szép XD
De az én linkelt nőimre, akik a kulsejukbol élnek, akikre minden nő aki nincs ezen a szinten hasonlítani szeretne, egyből jött amire számítottam hjajjj ezek mind ugyanúgy néznek ki, mind szétmutott
Meg ha szét is lenne mutve akkor is jól sikerült az eredmény de megmondtam hogy a legtöbb totál természetes
Ennyi a nők és a férfiak is mindig ilyenek lesznek
Nem bírják elviselni ha 10/10es not látnak de persze a 4/10es esztit fel kell magasztalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!