Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám azt feldolgozni h a pasi átvert és csak sexet akart?
Hitegetett hogy komoly kapcsolatot keres...
Voltak rendes randik, keresett, mindennap beszéltünk, emlékezrtt mindenre amit mondtam neki, kepesek voltunk 1 órát is telefonálni
Mondjuk heti 1 tali elég volt neki
Nem is volt az a macho típus, mackós testalkatú volt, ami tetszett de általában ez nem jellemző a dugó fiúkra
Nincs is sok női ismerőse szóval nem sok minden utalt arra hogy csak dugni akar
Mennyi idősek vagytok?
Mennyi idővel a megismerés után volt az első alkalom? (ha megtörtént végül)
Nem tudom, hogyan lehet az alapján megítélned egy kapcsolatot, hogy találgatod, a FÉRFIBAN mi zajlott le?
Én az alapján ítélem meg, ami BENNEM zajlott le.:)
Ha nekem ez egy szerelem volt, akkor nagy beteljesülés és siker, hogy viszonozták valamennyire vagy teljesen, tudtam szerelmeskedni is vele.
Akkor is az nekem, ha neki nem.
De nagyon sok mentális zavar van, ami miatt elmehetett, nem akart egy szerelmi kapcsolatot.
3
Hát ha nem történt semmi, akkor csak könyveld el, hogy ez van. Legalább kevés idő alatt kiderült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!