Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnám azt feldolgozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám azt feldolgozni h a pasi átvert és csak sexet akart?

Figyelt kérdés

Hitegetett hogy komoly kapcsolatot keres...

Voltak rendes randik, keresett, mindennap beszéltünk, emlékezrtt mindenre amit mondtam neki, kepesek voltunk 1 órát is telefonálni

Mondjuk heti 1 tali elég volt neki

Nem is volt az a macho típus, mackós testalkatú volt, ami tetszett de általában ez nem jellemző a dugó fiúkra

Nincs is sok női ismerőse szóval nem sok minden utalt arra hogy csak dugni akar

ma 14:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Úgy hogy továbblépsz. Aki állandóan a múltban él az s.ggel megy a jövőbe. Mindig is voltak s lesznek hazug emberek, tanulj az esetből és menj tovább.
ma 14:35
 2/8 anonim ***** válasza:

Mennyi idősek vagytok?

Mennyi idővel a megismerés után volt az első alkalom? (ha megtörtént végül)

ma 14:35
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem történt meg 4 randi
ma 14:38
 4/8 anonim ***** válasza:
33%
#5: Férfiként bizony fingod sincs a nőkről. Sok emberről le lehet szűrni, ez így van, de azért bőven nem mindenkiről, nem vagyunk gondolatolvasó mágusok, még ha meg is lep.
ma 14:53
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogyan lehet az alapján megítélned egy kapcsolatot, hogy találgatod, a FÉRFIBAN mi zajlott le?

Én az alapján ítélem meg, ami BENNEM zajlott le.:)

Ha nekem ez egy szerelem volt, akkor nagy beteljesülés és siker, hogy viszonozták valamennyire vagy teljesen, tudtam szerelmeskedni is vele.

Akkor is az nekem, ha neki nem.

De nagyon sok mentális zavar van, ami miatt elmehetett, nem akart egy szerelmi kapcsolatot.

ma 15:15
 6/8 anonim ***** válasza:

3

Hát ha nem történt semmi, akkor csak könyveld el, hogy ez van. Legalább kevés idő alatt kiderült.

ma 15:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Leeht komolyat akarna csak meggondolta magát. Kerdes mi hianyzik neki. Lehet vmi főzős asszonytipust keres es rajott te nem olyan vagy, vagy barmi
ma 15:46
 8/8 anonim ***** válasza:
7: Ezt el lehet mondani, nem bonyi.:)
ma 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!