Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire igaz, hogy minőségi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz, hogy minőségi nőket nem lehet netről szerezni, mert nincsenek fent online ismerkedő felületeken?

Figyelt kérdés

Minőségi nő alatt azt értem, hogy 18-26 éves, szép, csinos, vékony és gyerektelen. És mindemellett nem súlyosan lelki sérült és valamiféle (legalább alap) humora is van és normális alap szinten.

Az ilyen nőket igaz hogy nem lehet felszedni netről, mert az ilyenek egyszerűen nem szorulnak rá, hogy társkeresőre regisztráljanak?

Aki ilyen nőt akar, az felejtse el a netes ismerkedést, és tényleg élőben kell hódítania?

ma 15:50
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
37%
Meten a nők és férfiak 90 százaléka selejt, aki nem az meg unalomból jár fel.
ma 16:48
 22/34 anonim ***** válasza:
47%
Sterintem elvarhato h egy nonek jo humora, legyen ne alapszinten.
ma 16:59
 23/34 anonim ***** válasza:
44%

Te beteg vagy, kamuprofilokat gyártassz meg úgy próbálsz ismerkedni? Ez rohadt szánalmas. 18-26 éves? Normális vagy? Aki ennél idősebb az már neked egy selejt? Na te is ennyit érsz. Nem véletlenül kerülnek el, a normálisok!

Szánalmas vagy!

ma 17:42
 24/34 anonim ***** válasza:
52%
En fent voltam parszor (kollegaim idosebbek, egyetemen lanyokkal voltam csak kb, eloben nem jott/mert/akart ismerkedni velem senki). Tindert minden alkalommal nehany nap utan toroltem, mert lett kapcsolatom (2 db).
ma 17:48
 25/34 A kérdező kommentje:

"18-26 éves? Normális vagy? Aki ennél idősebb az már neked egy selejt?"

Igen.

Egy nőnek az egyetlen "dolga" hogy fiatal legyen és nézzen ki valahogy. Egy férfi keressen nettó 1 milliót, legyen jóképű, legyen kidolgozott testű, legyen saját lakása, legyen 185+ cm, a személyisége legyen teljesen elragadó, minden helyzetben állja meg a helyét.

A nőktől ez az elvárás, igen, hogy 18-26 közöttiek legyenek.

ma 19:18
 26/34 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok, nalam nagyon nem ez volt a szempont. Szerencsere a parom sem ennyire egysiku, hogy csak a kulsom miatt jott volna velem ossze :D
ma 19:35
 27/34 anonim ***** válasza:
Na ez fixen a Shrekünk. Anődóga csak az hogy szép legyen és maximum x éves (kettővel kezdődik). Na idefigyelj te kis jóllakott óvodás, van-e annyi pénzed mint a Leódikápriónak hogy ha elmúlik a mancika 25 éves akkor újabb 18 évesre cserélhesd. Ez a kérdés, nem más. Ja hogy nincs? Hát akkor növeszd a potrohod életed végéig egyedül 🤷
ma 19:41
 28/34 anonim ***** válasza:

"Minőségi nő alatt azt értem, hogy 18-26 éves, szép, csinos, vékony és gyerektelen."

Ez mitől minőségi???

ma 20:01
 29/34 anonim ***** válasza:
0%
Ebbe a kategóriába tartozom. Sose szorultam rá hogy neten keressek párt.
ma 20:02
 30/34 anonim ***** válasza:
55%

Erre miert kell “raszorulni”? Ez is csak egy lehetoseg, mint a szemelyesen ismerkedes.

Ennyi erovel en meg mondhatnam azt, hogy nem voltam raszorulva a szemelyes ismerkedesre, mert az utcaig nem jutottam el, annyian akartak a lakasbol sem kilepve felszedni a tinderen keresztul. Ugye igy mar mindjart nem esik annyira jol?

ma 20:08
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!