Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz, hogy minőségi nőket nem lehet netről szerezni, mert nincsenek fent online ismerkedő felületeken?
Minőségi nő alatt azt értem, hogy 18-26 éves, szép, csinos, vékony és gyerektelen. És mindemellett nem súlyosan lelki sérült és valamiféle (legalább alap) humora is van és normális alap szinten.
Az ilyen nőket igaz hogy nem lehet felszedni netről, mert az ilyenek egyszerűen nem szorulnak rá, hogy társkeresőre regisztráljanak?
Aki ilyen nőt akar, az felejtse el a netes ismerkedést, és tényleg élőben kell hódítania?
Én az ismerősi körömben senkit nem ismerek aki ilyen nő és neten ismerkedett volna. Mindegyik élőben találta meg a párját.
Valamint csináltam jó pár férfi kamu profilt, teljesen valóságosnak tűnőt, kimondottan brutál helyes 10/10-es férfiak képeivel és egy hihető de presztízs foglalkozással (pl. fogorvos, ügyvéd, IT-s mérnök) és még azokat a férfiakat sem méltattál válaszra az nők, valószínűleg az összes kamu profil volt. Még egy 10/10-es külsejű, pénzesnek tűnő férfinak is csak a dagadt meg a gyerekes meg az alja nők írtak csak vissza.
Ezért vagyok szkeptikus.
Fordítsuk meg az állítást: akkor eszerint aki aktívan fent van a közösségi oldalakon, az nem minőségi, hanem kommersz nő.
Indirekt mód egyet tudok ezzel érteni...
Ez azt jelenti, hogy a minőségi nők az offline világban vannak felülreprezentálva, míg az online térben a kommersz nők. Remélem, azt nem kell magyaráznom, ez mit jelent.
Wow, aki élőben megtalálta a párját az nem ismerkedett online. Ebből érdemes jó sok következtetést levonni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!