Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Nektek mi számít jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Nektek mi számít jobban egy férfiban, hogy helyes/jóképű legyen vagy hogy legyen pénze és egzisztenciája?

Figyelt kérdés

Tegyük fel van két 30 éves pasi, mind a ketten 180 cm magasak és átlagos testük van. Nem túlsúlyosak de nem is edzettek. Tehát a kor, magasság, test ugyanolyan.

A: Ez a pasi eleve egy szerencsétlen családba született ahol nem örökölt ingatlant, nem tudtak neki a szülei segíteni az ingatlan vásárlásban, ezért hát még mindig otthon lakik. Nincs végzettsége, már korán dolgoznia kellett, a fizetése a mai napig nem éri el a nettó 300 ezret sem túlórával, és fogalma sincsen hogyan lesz valaha is az életben saját egzisztenciája, mivel ez a pénz amit keres elmegy a mindennapos megélhetésre. Viszont arcra nagyon helyes, nagyon jóképű, megmozgat valamit a nőkben ha ránéznek.

B: Ez a férfi egy valamivel jobb családba született, egyetemet végzett jó szakon, egy ingatlan árának a felével el tudták indítani, a másik felét saját magának kereste meg így mára már van egy hitelmentes lakása Budapesten, keres nettó 800 ezer forintot, és a karrierjében akár további fizetés emelések is kilátásban vannak. Tehát az élete sínen van egzisztenciálisan, viszont egyáltalán nem jóképű. Mondhatni elég csúnyácska. Társkeresőkön mindenki balra húzza, és élőben sem figyel fel rá senki.

Melyik férfit választanátok a kettő közül, hogyha muszáj lenne választani? Tudom, a legtöbb nő inkább egyedül halna meg, mint eme két gyöngyszem közül választani, de most ettől tekintsünk el. Tegyük fel kötelező lenne választani a kettő közül. Melyiket választanátok?

jan. 20. 10:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nem sokan tudtak erre az elméleti kérdésre válaszolni, de én megpróbálom.

Kiegészíteném annyi információval, hogy A és B pasi is tegyük fel ugyanannyira szimpatikus.

Ez esetben az A-t választanám.

Én viszonylag jól keresek, el tudom magam kényelmesen tartani, nincs szükségem más pénzére.

Persze ha más lenne az anyagi helyzetem és nem látnám belőle a kiutat akkor egyértelműen a B-t választanám.

Visszatérve a valóságba, inkább maradnék egyedül ha csak ez a 2 opció van.

34/N

jan. 20. 12:19
 12/19 anonim ***** válasza:
72%

Mert mennyi az a villanyszámla, pár ezer ft?

És a pénzeddel mit érsz ha ronda vagy?

A hátad mögött fog egy "A" palival csalni.

jan. 20. 12:41
 13/19 anonim ***** válasza:
80%
Csak az a lényeg, hogy helyes és jóképű legyen valaki!!! Nem a BMWre fog hasonlítani az utód... :D 37F
jan. 20. 12:50
 14/19 anonim ***** válasza:
48%

“ viszonylag jól keresek, el tudom magam kényelmesen tartani, nincs szükségem más pénzére”

Én is el tudom magam tartani, de azért csak számít hogy a másikkal mennyire lehet tervezni, pl hogy fogunk tudni házat venni, ahhoz mindkét fizunak magasabbnak kell lennie…

Szerencséseknek pár ezer ft :D nekünk sok tízezer, mióta elvették a rezsicsökkentést azoktól akiknek nincs bekötve gáz…

jan. 20. 12:57
 15/19 anonim ***** válasza:

14.

"Én is el tudom magam tartani, de azért csak számít hogy a másikkal mennyire lehet tervezni, pl hogy fogunk tudni házat venni, ahhoz mindkét fizunak magasabbnak kell lennie…"

Van saját lakásom, előbb utóbb saját házam is lesz (remélem még nagyon sokára).

Van saját autóm úgyhogy nekem ezek nem szempontok.

Az annál inkább, hogy kívánjam már azt az embert aki mellettem van.

jan. 20. 13:01
 16/19 anonim ***** válasza:

Ja, hát akinek már van annak könnyű. :D az átlagembernek össze kell kaparni a rávalót valahogy, ami ketten se egyszerű.

jan. 20. 13:08
 17/19 anonim ***** válasza:

16.

Tudom, igen. Azért beszéltem csak a saját véleményemről :)

jan. 20. 13:14
 18/19 anonim ***** válasza:
Egyik sem. A opció akkor, ha nem csak ül a langyos szarban hanem hajlandó változtatni a jelenlegi helyzetén.
jan. 20. 20:50
 19/19 anonim ***** válasza:
Az fontos, hogy az illető tetsszen arcra - de ezt nálam nemcsak a médiaideál külsejű, "megmozgatja A Nőket" típusú férfiak tudják megugrani. Viszont ha taszít arcra, lehet bármilyen okos, kedves, gazdag stb., nem kellene. Mert egy párkapcsolathoz kell a vonzalom.
jan. 27. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!