Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit szóltok ehhez a megdöbbent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok ehhez a megdöbbentő amerikai kutatáshoz, hogy egy férfi 51 évesen is olyan vonzó külsőleg mint 18 évesen?

Figyelt kérdés

A legújabb amerikai összevont egyetemi kutatások döbbenetes eredményre jutottak. A külső, fizikai vonzerőt vizsgálták a két nemnél, és arra jutottak, hogy egy férfi külső vonzereje átlagosan 36-37 éves korára csúcsosodik ki, de még 51 évesen is olyan vonzó mint 18 évesen volt, tehát elég lassan csökken a vonzereje az idő függvényében.

A nőknél ez a fizikai vonzerő 22-23 éves korában csúcsosodik, és már 27 évesen leesik a vonzereje olyanra mint 18 évesen volt és utána meredeken zuhan a nagy mélységbe.

Miért van az, hogy a férfiak ennyire hosszan friss tejek, ami a külsőt illeti, míg a nők nagyon hamar elvirágzanak?

Nagyon hamar vonzóak lesznek, már 14 éves koruktól, de nagyon hamar el is virágzanak külsőre.

jan. 19. 14:23
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
56%

29

Az 50 feletti nők.

jan. 19. 21:05
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bőven elég, ha kimész az utcára és megnézed az 50-es férfiakat, hogy rájöjj, hogy ez baromság.
jan. 19. 21:09
 33/39 anonim ***** válasza:
88%
Mondjuk az én szempontomból igaz (29 vagyok). Pont ugyanannyira vonz egy 18 éves gimnazista srác, mint egy 50-es faszi.
jan. 19. 21:11
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk durva belegondolni hogy mennyi olyan huszonpár éves fiatal férfi van, akik tudatosan herdálják el az életüket arra számítva, hogy majd 50 évesen fognak "kivirágozni"....
jan. 19. 22:30
 35/39 anonim ***** válasza:
100%

Engem tényleg érdekelne a kutatás. Mert amúgy én is tudok neked most csinálni egyet. Tegnap itt voltak a férjem a haverjai, öt faszi volt összesen (30-35 korosztály). Ebből kettő pocakos, egy kopaszodik, egy pocakos és kopasz (szegény). A kutatásom alapján a 30 feletti férfiak 60%-a pocakos és 40%-a kopasz(odik).

Az már más kérdés hogy 5 fős random mintám volt. De hát ugye ilyen finomságokra nem adunk, a kutatás az kutatás.

jan. 20. 00:17
 36/39 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező is azzal vigasztalja magát, hogyha huszonévesen nem kellett a nőknek, akkor majd 50 évesen igen.Bár nem értem miért kellene jobban?Az arca 20 évesen is ronda, akkor 50 évesen is ugyanilyen marad, csak már lesz rajta pluszban két táska a szeme alatt, és plöttyedt ráncos lesz a bőre is.A farkát már meg sem említem inkább.De az sem lesz jobb állapotban.

A kérdésben említett vonzerőhöz bizony nem lesz elég, hogy otthon ülve a monitor előtt várja a csodát 50 éves korára.Azért bizony tenni kellene és nem is keveset.Abból bizony ő semmit sem fog profitálni, hogy némelyik pasi igényes marad körülötte a külsejére és alapból jó a genetikája is.

jan. 20. 04:51
 37/39 anonim ***** válasza:
#31-es, nem tudom honnan veszed ezt, azért mert az ember öregszik, csúnyul, még nem fognak az ugyanilyen férfiak tetszeni.
jan. 20. 06:40
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

Mikor kicsi voltam, és duci, akkor mondták nekem a felnőttek, hogy ne fogyózzak, mert majd megnyúlok, és kiegyenlítődik rajtam. És emlékszem, ahogy az autóban nézek ki az ablakon, és álmodozok, hogy fuh, de sovány leszek, ha eljön az én időm.

Nos, elértem a 157 centis csúcsmagasságomat 12 éves koromra, és jól tippeltek, ugyanúgy maradtam dagadt. 😆 A hagyományos módszerrel kellett lefogynom.

Azt nem értem, hogy ha a férfiak logikusak, hogy nem értik meg, hogy az idő előrehaladtával semmit nem csinálva csak rosszabb lesz minden? Ennyire nem élhetnek álomvilágban.

jan. 20. 20:30
 39/39 anonim ***** válasza:

37

A nők a saját korosztályukból szoktak válogatni, nem a 10-20-30 évvel fiatalabb pasik közül, és ők láthatják vonzónak a saját korosztályukat. Illetve ha ők sem, akkor senki. Vagy a 70-es nők, nekik még fiatal az 50-es :D

jan. 20. 22:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!