Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell ennek a nőnek a viselkedését értelmezni?
Sziasztok, elsősorban nők véleményére vagyok kíváncsi, röviden a sztori:
2 hete a badoon találtam egy nőt, aki nagyon szimpatikus és ugyan abban a városban lakik, ahol én. Rékerestem a fészbukon, h több infót tudjak meg, megtaláltam, van sok közös ismerősünk.
Ráírtam az egyik közön nőismerősre, kiderült, jól ismeri és rendszeresen beszélnek. Elmondtam neki, h tetszik és szeretnék vele megismerkedni.
Másnap hívott az ismerősöm, h beszélt a csajjal, tudja ki vagyok, szivesen meginna velem egy kv-t.
Utána bejelöltem a fészbukon, de azóta (2 hete) nem jelölt vissza. Utána bejelöltem a badoon tegnap este, ma már nem látom a profilját. A közös ismerősünk sem ír vissza már 1 hete a csajjal kapcsolatban.
Ilyenkor mi történhet?
Megnézte a profilom és mégsem tetszem neki, összejött mással közben, vagy más?
Tegnap a badoon aktív volt, tehát használja a társkeresőt és így gondolm a fészbukot is.
Olyan nők válasza érdekel, aki belát emögé, vagy meg tudja mondani, női szemszögből, mi történik.
Hanyagoljam, vagy ne hagyjam magam és próbálkozzak tovább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!