Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom értelmezni a viselkedését mi lehet ez?
A helyzet a következő: van egy lány akinek komoly kapcsolata van, de jó barátok vagyunk, igaz én őt a páronként is el tudnám képzelni. Egy ideje új csaj jött a munkahelyünkre dolgozni és totál féltékeny. Mostanra teljesen depressziós és el is fordult tőlem mert ezzel az új kolléganővel el kezdett alakulni köztünk valami.
Én ezt nem tudom értelmezni. Miért viselkedik így? Egyébként legbelül rá vágyom ezért úgy érzem inkább mégsem szövök viszonyt az új csajjal. Én nagyon szeretem őt, és hiányzik. Nagyon bánt ez az egész. Aljas vagyok, mert kicsit azért is vágtam bele, mert kíváncsi voltam a reakciójára. De ami lett belőle az azért nem akartam. Nagyon ideges vagyok miatta. Minél hamarabb szeretném neki elmondani hogy mennyire fontos nekem és hogy nem akarom elveszíteni.
Mit gondoltok miért reagál így ha csak barát vagyok neki elméletileg?
Mert nem csak barát vagy. Őt a kapcsolata fogja vissza, de attól még oda lehet érted szegény.
Mondd el neki az érzéseidet lehet kilépne, ha érezné azt, hogy te vársz rá. A kolléganővel való "flört" a lehető legrosszabb dolog volt amit tehettél. Őt sem kellene ámítani. Tudod, "két szék közül a pad alá" lehet ám így esni.
Volt egy hasonló szituáció velem is. Lány beleugrott a házasságba Szegeden majd Pestre költöztek. A pasi félkaru...
Lánynak egyszer bókoltam egy netes csoportban. ...né x y néven volt ott m,tudtam hogy férje van.
Beszélgettünk beszélgettünk egyszer azt vettem észre munkámat nem tudom tőle végezni. Napi 10-15órát irkált. Ami undorîtó volt este mondta megy aludni majd 20-25perc múlva nem tud aludni és îrt. Más okból netem 0-24ben megy. Rájöttem egy gyors szex muszájból és megint nekem îr. Elköszöntem tîltottam. 3napig hisztizett smsben könyörgött hogy vegyem vissza. Csörgetett éjjel nappal. Mondtam neki ha beadja a válópert akkor....erre mondta miért adná be,jó a házassága. Napi 15órát velem beszél és jó???:))Ráîrtam a férjére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!