Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kell ennek a nőnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell ennek a nőnek a viselkedését értelmezni?

Figyelt kérdés

Sziasztok, elsősorban nők véleményére vagyok kíváncsi, röviden a sztori:

2 hete a badoon találtam egy nőt, aki nagyon szimpatikus és ugyan abban a városban lakik, ahol én. Rékerestem a fészbukon, h több infót tudjak meg, megtaláltam, van sok közös ismerősünk.

Ráírtam az egyik közön nőismerősre, kiderült, jól ismeri és rendszeresen beszélnek. Elmondtam neki, h tetszik és szeretnék vele megismerkedni.

Másnap hívott az ismerősöm, h beszélt a csajjal, tudja ki vagyok, szivesen meginna velem egy kv-t.

Utána bejelöltem a fészbukon, de azóta (2 hete) nem jelölt vissza. Utána bejelöltem a badoon tegnap este, ma már nem látom a profilját. A közös ismerősünk sem ír vissza már 1 hete a csajjal kapcsolatban.

Ilyenkor mi történhet?

Megnézte a profilom és mégsem tetszem neki, összejött mással közben, vagy más?

Tegnap a badoon aktív volt, tehát használja a társkeresőt és így gondolm a fészbukot is.

Olyan nők válasza érdekel, aki belát emögé, vagy meg tudja mondani, női szemszögből, mi történik.

Hanyagoljam, vagy ne hagyjam magam és próbálkozzak tovább?

ma 12:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Badoo miatt. Látta, hogy te is fent vagy. Nem akarja, hogy az ismerősei megtudják, hogy ott ismerkedik. Amíg úgy gondolta, hogy faceen találtál rá addig bent lett volna.
ma 12:39
 2/11 anonim ***** válasza:
89%

Én férfiként válaszolnék neked.

Itt az történik kedves barátom, hogy te le vagy szarva, mégpedig nagy ívben.

Komolyan 2 hete várod, hogy facen visszajelöljön?

Nem tetszel a csajnak, esélyed nincs.

ma 13:09
 3/11 anonim ***** válasza:
69%
Azóta már másik férfival megitta azt a kávét...
ma 13:19
 4/11 anonim ***** válasza:
71%

Bár én férfi vagyok, de kifejezetten gáz ez a fajta viselkedés.

Ismerkedsz valakivel, lecsekkolod Facebookon, majd pedig ahelyett hogy bejelölnéd vagy esetleg írnál neki, inkább írsz egy barátnőjének (tök irreleváns, hogy közös ismerős), beszámolsz a csajról, hogy honnan ismered, tehát kerítőt szerzel, és mindezek után jelölöd be Facebookon. Ez elég pszicho jellemre vall.

Még együtt se vagy vele, de már ilyen akciókat bonyolítasz le, Facebookon kutakodsz utána és irkálsz az ismerősének, ahelyett hogy neki írtál volna rögtön.

Ez a nők többségénél szerintem félelmet keltő akció, hogy egy idegen ember egy ismerősén keresztül akar bevágódni nála.

ma 13:23
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

4-es, mi ebben a félelmet keltő?

Szerintem természetes emberi kíváncsiság, hogy utána keres FB-on. A legtöbb profil úgyis olyan, hogy aki nem ismerőse, az nagyon keveset lát belőle. Az ismerősön keresztül való ismerkedés inkább azért gáz szerintem, mert azt sugallja, mintha gyáva lenne direktben írni neki.

Én írtam volna neki, esetleg megemlítettem volna, hogy van egy közös ismerősünk X.Y. Így, ha akarja, megkérdezheti őt, hogy én jó fej vagyok-e, ill. mit tud rólam. De biztos nem kértem volna más közbenjárását a kapcsolatfelvételhez.

ma 13:34
 6/11 anonim ***** válasza:

Nőként mondom, hogy szerintem sincs ebben semmi probléma. Hogy miért gondolta meg magát? Ezer oka lehet, közben lehet, hogy összejött valaki mással.

Szerintem ne agyalj ezen, lépj tovább.

ma 14:24
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Engem biztos kiakasztani a nyomozgatás és ismerősökkel a kapcsolatfelvétel.

Az is lehet, nem is beszélt a csajjal. Nem akart kerítő lenni.

ma 14:46
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem (ami nem női vélemény, csak egyetlen nőé, tehát azt írom, amit én tettem volna) a közös ismerőst lebaszta, hogy stricit játszik, nem akart egy creeppel találkozni, aki lenyomozza faceen. Tőle nem kaptál semmilyen visszajelzést. A közös ismi simán kamuzhatott, mert nem akart megbántani.

(Én voltam már "közös ismerős", akinek a csodaszép barátnőmről kellett lekoptatni fiúkat. Na most próbáld meg szalonképesen megfogalmazni azt, hogy a lány reakciója az volt, hogy: "nézz már rá, ez mégis hol él?".)

ma 15:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát ha valaki rámkeresne fb-n és aztán egy ismerősömnek írna, hogy lecsekkoljon, törölném mindenhonnan.
ma 15:50
 10/11 A kérdező kommentje:

Mivel még sosem társkeresőztem, egy közeli nő ismerősöm tanácsára csináltam ezt a stratégiát, mert ő is így csinálta korábban és sikerrel járt.

Eléggé eltérőek a vélemények, így ezek szerint erre nincs jó recept.

ma 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!