Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A női incelek azok akik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A női incelek azok akik a férfiaknak csak a szexre kellenek, illetve mindig csak másodlagos vagy sokadlagos fontosságúak a férfiak életében?

Figyelt kérdés

A mai világban, sőt amióta világ a világ a nők mindig is kellettek szexre a férfiaknak. Ahhoz nagyon extrém csúnyának vagy öregnek kell lennie egy nőnek, hogy még megdugni se akarja senki, tehát az már nagyon durva kivételes eset.

A női incelek, a női vesztesek az olyan nők típusa akik vagy csak szexre kellenek vagy tipikusan mindig olyan kapcsolatokban találják magukat, ahol egy férfi életében másodlagosak? Tehát mindig olyan férfiakat fognak ki - nem véletlenül - akiknek van egy másik nő vagy egy ex-feleség az életében aki fontosabb, vagy van egy gyerek az előző kapcsolatából aki fontosabb, és így vagy úgy de csak egy kiegészítő szerepet tölt be a férfiak életében. Mindig másodlagos. Mindig csak akkor veszik elő amikor akarják, és sosem ő a legfontosabb, csak ott van a fiókban.

Így lehetne jellemezni a tipikus női lúzereket? Ez lehet az inceleknek a női változata?

jan. 16. 21:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
27%

Egyszer talán újra eljön az a világ, amikor hajlandóságot mutatok, hogy megvédjem a nőket pl ilyen kérdéssel szemben.

Na ez még mindig nem érkezett el, mert milliószám van sérült nőkkel tele a világ, akiknek a világ összes szervere van tele a keserűségükkel.

Internet előtt nem volt kérdés, a nők mellett álltam.

De manapság....

jan. 17. 09:18
 12/17 anonim ***** válasza:
14%

“Egyébként 8-asz te hogy szeretnéd, hogy visszaálljon a világ? Ne dolgozhassanak a nők? Ne szavazhassanak?”:

Én is úgy vagyok vele, ahogy a 11es. Ha látnám, hogy a nők nem ignorálják a társadalmi problémákat, talán egyetértenék a szavazati joggal, de így nem fogok.

jan. 18. 13:42
 13/17 anonim ***** válasza:
80%
Mármint elvennél egy alapvető jogot egy teljes társadalmi rétegtől mert pár instás csaj nem hajlandó veled lefeküdni? Az ég óvjon meg mindenkit az incelektől.
jan. 18. 18:19
 14/17 anonim ***** válasza:
7%
A szavazójogot én is elvenném a nőktől. Én még olyan nőt nem láttam, aki képes lenne racionálisan dönteni.
jan. 18. 18:35
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg az incelek ne szavazhassanak, hisz erőteljesen torzult a világlátásuk.
jan. 18. 19:22
 16/17 anonim ***** válasza:
Ti is észrevettétek, hogy minél lúzerebb, sikertelenebb egy férfi, annál inkább felsőbb rendűnek érzi magát a nőkkel a szemben? :D
jan. 18. 19:28
 17/17 anonim ***** válasza:
Igen, ez azért van, mert az életben annyira sikertelen, hogy nő még csak szóba se állna vele, csóró és ronda, de ha interneten leírja, hogy fúj nők, akkor kicsit jobban érzi magát. Azt nem tudja hogy ezzel csak nevetségessé teszi saját magát.
jan. 18. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!