Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is észrevette hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is észrevette hogy a szociális képességek döntő fontosságúak a lányok/nők számára?

Figyelt kérdés

Azok a férfi ismerőseim akik könnyen barátkoznak sok közösségbe eljárnak és érdeklődnek emberek iránt imádnak beszélni, azoknak sosem jelentett gondot a pár találás

Míg az "introvertált" társaság kerülő, közösségbe el nem járó férfiak, akik nehezen beszélnek nem érdeklődőek emberek iránt nagyon nehezen találnak barátnőt. És hiába van jó anyagi helyzet vagy külsőleg hiába vannak rendben

aug. 7. 10:23
1 2
 1/15 Antiszociális lény ***** válasza:
100%
Nem az, hogy döntő fontosságú, hanem hogyha könnyen ismerkedsz és kommunikálsz akkor sokkal nagyobb eséllyel ismersz meg olyan személyt akivel lehet működő kapcsolatod.
aug. 7. 10:24
 2/15 anonim ***** válasza:

Én is introvertált vagyok, mégis nagyon jól elbeszélgetek a többi introvertált emberrel, sőt némelyik extrovertáltnak is én vagyok a csendes haverja. Egyik showman-nek még a szövegeit is én írtam egy időben, mert jó volt a humorom, csak előadni nem tudom, mert úgy gondolom, hogy elég ronda vagyok, ő meg nem az.

Így is sikerült ugyan elérni, hogy a többség humorosnak, értelmesnek (és még pár kedvesebb jelző) tartson, vannak távolabbi és közelebbi barátaim, de igazán közeli egy sincs. Elmegyek az osztálytalálkozóra, a fél időszakot simán ledominálom, utólag engem emlegetnek, de aztán hazamenni az üres lakásba a semmibe... Na, az nem volt egy jó élmény.

Én nem is vágyom nagy haveri körre vagy lennék olyan, aki állandóan pörög, de egy másik introvertált ember társaságát "fixen" el tudnám viselni, jó volna, ha nem kellene a magánytól félni. A magány alatt nem egyedüllétet értek, hanem azt, amikor mások között vagyok ugyan, de kb. senki nem ért meg és nem is érdekel senkit, hogy ott vagyok-e vagy megdöglöttem-e már.

Nehéz út, ha magányos vagy az életedben. Az a pár ember, akivel tudok gyakrabbak beszélgetni, nagyon fontossá váltak, mert ha elhagynak (és egyszer elfognak), akkor nagyon nagy bajban leszek. Aznap jön majd el az öngyilkosság napja (és pont senkit se fog érdekelni, ami tulajdonképpen ijesztő!), remélem ez még messze van.

aug. 7. 10:29
 3/15 anonim ***** válasza:
Szociális képességeim kb nulla, nem szeretek emberekkel beszélni, úgy voltam vele hogy sose lesz barátnőm, de aztán mégis lett, valahogy megtaláltak. Szóval nem ezen múlik szerintem.
aug. 7. 10:45
 4/15 anonim ***** válasza:
78%
Fontossági sorrendben a második helyen áll, mert első a külső.
aug. 7. 10:51
 5/15 anonim ***** válasza:
54%

Akkor mar jo lenne tudni, hogy min mulik......

40F incel

aug. 7. 10:54
 6/15 anonim ***** válasza:
Igen, azért elég fontos.
aug. 7. 10:57
 7/15 anonim ***** válasza:
85%
Nem a döntő fontosság, de gondold végig logikusan: aki nyitott, eljár, beszédes az csak előbb megismerkedik a nagy számok törvénye alapján, mint aki meg se mer nyikkani és otthon várja az igazit?
aug. 7. 11:05
 8/15 anonim ***** válasza:
73%
Mindenkinek fontos. A férfiak sem favorizálják a humortalan, csöndes, nuku szociális képességű nőket.
aug. 7. 11:05
 9/15 anonim ***** válasza:
79%
Nekem is fontos (mivel én is intro vagyok) és még egy szocializálatlan introval még rosszabb mintha egyedül lennék.
aug. 7. 11:52
 10/15 anonim ***** válasza:
37%
Rákot leszel te öngyilkos.. Mindenhez hozzá lehet szokni. Vagy a hiányt kényszercselekvéssel pótolni. Ha lefoglal a munka, nem jut időd hülyeségeken agyalni.
aug. 7. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!