Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jól érzékelem hogy az elhízás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól érzékelem hogy az elhízás tekintetében van egy kettős mérce?

Figyelt kérdés
Ismerek duci kövér nőket akik mellett viszonylag vékony jó pasi van, és erre büszke is ès természetesnek veszi hogy szereti és elfogadja így a párja, de vajon ha pasi is el lenne hízva, pocak, zsírhas, akkor a nő hogyan állna hozzájuk, mennyire lenne elfogadó a nő?
jan. 15. 08:41
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:

"Mert ők nincsenek szisztematikusan megalázva, ha szarul néznek ki. "

Ön volt már férfi szerepben?

jan. 17. 16:56
 32/47 anonim ***** válasza:
31, és ön nőiben? Egy órát nem bírna ki.
jan. 17. 16:57
 33/47 anonim ***** válasza:
Engem rendszeresen megaláznak a külsőm miatt, pedig férfi vagyok. Ezt próbáltam magyarázni Önnek..
jan. 17. 17:05
 34/47 anonim ***** válasza:
Kik alázzák meg?
jan. 17. 17:08
 35/47 anonim ***** válasza:
Ismerősök, inkább férfiak direktben. A nők inkább indirektben, nem veszünk rólam tudomást.
jan. 17. 17:11
 36/47 anonim ***** válasza:

Tehát a nem reakciót reakciónak veszi? Nem önnek szól, de magára veszi. Soha nem gondoltam azt, hogy ha valaki nem reagál rám semmit, az rólam szól. Ez nem beképzeltség kicsit? Mások életébe beleképzelni magunkat?

Illetve nem kellene ezeket a férfiakat otthagyni, és újakat keresni? Engem az egész világ bszogat, KIVÉVE a barátaimat. Tisztelje magát ennyire.

jan. 17. 17:16
 37/47 anonim ***** válasza:
17:16 Köszönöm a véleményét, megfogadom, persze sok esetben nem lehet azonnal otthagyni embereket (munkatárs, stb.)
jan. 17. 17:19
 38/47 anonim ***** válasza:
U.i.: Sajnálom, hogy az egész világ b....gatja, remélem hamarosan javul a helyzete!
jan. 17. 17:21
 39/47 anonim ***** válasza:

Nem az én helyzetemnek kell javulnia, úgy egészében a nőké. Amikor a férfiak bekarikázgatják, hogy Scarlett Johansson testén hol vannak tökéletlenségek, és leírják, hogy dagadt, akkor egy egyszerű nőnek mi esélye van?

A személyes helyzetem változott, mert lefogytam, de azóta megundorodtam attól, mennyire felszínesek az emberek.

jan. 17. 17:53
 40/47 anonim ***** válasza:
17:53 Igen, nem tudom tagadni, hogy mennyire felszínesek az emberek. Ebben teljesen egyetértek.
jan. 17. 17:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!