Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az elhízás milyen hatással...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elhízás milyen hatással van a nők társkeresésére?

Figyelt kérdés
Egyre több az elhízott férfi, ezzel még jobban megnehezült a nőknél a társkeresés mert az elhízott férfi nagyon nem vonzó.
júl. 5. 12:51
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
88%

Egyre több az elhízott nő - sőt fiatal lány - is, gondolom ők sem vonzóak a férfiak számára.

Akik nem figyelnek oda magukra, gondolom számolnak ezzel, hogy nem fognak hozzájuk vonzódni.

júl. 5. 12:54
 2/20 anonim ***** válasza:
88%
Nincs hatással.
júl. 5. 13:07
 3/20 anonim ***** válasza:
95%

Igen, és?

Tényleg nem az, ahogy a dagi nő sem.

Semmi nem változik ettől.

júl. 5. 13:20
 4/20 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem nagyon szimpatikusak a duci vagy nagyon elhízott férfiak, voltam is ágyban ilyen férfival, sok mindent sokkal jobban csinált, mint a nagyon sportos egoista nagyszerszámos csávók.

Én úgy tapasztalom, hogy a nőknél normális nevelés és tapasztalat kell a múltban, hogy felnőttként gondolkodjanak és viselkedjenek, többek közt duci férfival és nővel is. 37N.

júl. 5. 13:31
 5/20 anonim ***** válasza:
76%
Többe kerül a kaja.
júl. 5. 13:32
 6/20 anonim ***** válasza:
30%
Semmilyen. A nők még akkor is a nem túlsúlyos férfiakat választják, ha ők maguk sem éppen nádszál kinézetűek.
júl. 5. 14:21
 7/20 anonim ***** válasza:
77%
6. fordítva tán nem?
júl. 5. 14:25
 8/20 anonim ***** válasza:
29%
Nők között is hasonló az elhízottak aránya, talán picit kevesebb, mert a nőket b.tatják a súlyuk miatt társadalmi szinten, a férfiakat annyira nem... de nem akkora a különbség a két nem között, hogy emiatt legyen sok nő szingli. És kövér férfi is tud társat találni, ha van olyan személyisége (vonzó, jó kisugárzású... nem úgy értem, hogy "hát nem verek nőt, így én vagyok a kivételesen kedves férfi") vagy tudja, hol vannak a határai.
júl. 5. 14:37
 9/20 anonim ***** válasza:
72%
ducibb vagoyk és simán megy az ismerkedés
júl. 5. 14:53
 10/20 anonim ***** válasza:
62%

Aki szerint nincs hatással, az hízzon fel egy ideális 55-60 kg-ról mondjuk úgy 90-re.

Majd meglátja a különbséget a férfiak hozzáállásában.

júl. 5. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!