Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az elhízás milyen hatással...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elhízás milyen hatással van a nők társkeresésére?

Figyelt kérdés
Egyre több az elhízott férfi, ezzel még jobban megnehezült a nőknél a társkeresés mert az elhízott férfi nagyon nem vonzó.
2024. júl. 5. 12:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

7. „fordítva tán nem?”

Nyugi! A túlsúlyos férfiak ellennének a túlsúlyos nőkkel is. Azért jegyezzük már meg, hogy egy férfinek jóval szélesebb a párválasztási optimumgörbéje.

De nyilván ezt te majd úgy fogod beállítani, hogy ez pont fordítva van így, mert hát szerinted sokkal több bombázó külsejű nő flangál az utcán, egy bőven szintje alatti férfivel. Bárcsak igaz lenne! 😅

2024. júl. 5. 15:04
 12/20 anonim ***** válasza:
45%
Csak 40 felett vannak elhizott ffiak. Es szinte csak azok. És még azokat is tűkent kell szenakazlban keresni akiknek egyáltalán haja van
2024. júl. 5. 15:38
 13/20 anonim ***** válasza:
74%
Engem nem zavar, ha van rajta egy kis felesleg. Nyilvan nem az extrém kövér a zsánerem, de én se vagyok egy nádszál, hogy várjam el tőle, hogy legyen egy kigyúrt állat 😅
2024. júl. 5. 15:39
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Én csak örülök mert így kevesebb pasi van akivel versenyeznem kell:)
2024. júl. 5. 15:41
 15/20 anonim ***** válasza:
#5-ös...nem biztos, hogy a kaja sok. Nagyon felfújt, sok adalékos szarokat lehet venni a boltokban.
2024. júl. 5. 16:40
 16/20 anonim ***** válasza:
43%
Eleve az hogy a férfiak többségben erős korelőnyt akarnak, már kizárja azt hogy szintje alatt keressen.
2024. júl. 6. 00:21
 17/20 anonim ***** válasza:
47%

Férfiként én azt látom, hogy az elhízott fiatal csajok arány sokkal nagyobb, rengeteg a duci, vagy kifejezetten kövér csaj. Engem nem zavar, mert kifejezetten az ilyenek izgatnak, azért is figyelek fel rájuk.

Haveri körben két kifejezetten kövér srác van. Mindkettőnek komoly, évek óta tartós kapcsolata van, szintén két kifejezetten duci nővel. Nekem pedig vékony testalkattal van nagydarab barátnőm.

Van egy kifejezetten magas, vékony testalkatú unokatestvérem is, kifejezetten jó csaj. A férjének akkora hasa van, mintha 3as ikrekkel lenne 9 hónapos. Szeretik egymást.

Ja és jut eszembe, rokonságban is van egy srác, aki bár nem olyan durván elhízott, de nagyon magas, emellé van rajta bőven plusz, csak jól oszlik el rajta. De 120 kg van biztos. Volt nádszálvékony csaja is, és nem a csaj dobta őt. A menyasszonya kifejezetten duci neki is, és dumáltuk is egymás között, hogy sokkal jobb a szex neki is a duci csajokkal, testileg is jobban bejön neki, akárcsak nekem.

2024. júl. 6. 09:22
 18/20 anonim ***** válasza:
45%
Mondjuk azt nem értem miért van ez kőbe vésve. Jön cuncikatigris aki vékony csajt akar, emiatt a nő diétázik néha, míg vele van, utána meg azt hiszi ez az etalon, és tartja a súlyát. Utána jön kövérnőfangézuka, és elhajtja a nőt hogy vékony, nem is sejtve hogy kb 2 hónap és napi desszert után olyan szépen rámenne a 10 kiló, ami még jobban is mutat rajta mert friss. Na de mindegy, bírom mikor behatárolják hogy valaki vékony, vagy kövér, mikor ez egy változó tényező.
2024. júl. 6. 10:13
 19/20 anonim ***** válasza:

#18 „Na de mindegy, bírom mikor behatárolják hogy valaki vékony, vagy kövér, mikor ez egy változó tényező.”

Szerintem is gáz. Mondjuk azért tegyük hozzá még azt is (amiről nem divat beszélni), hogy hízni vagy fogyni még mindig 1000x könnyebb, mint úgy kinézni, mint a fiatalabb Arnold Schwarzenegger, vagy mint Bruce Lee. Mert hát a nők ingerküszöbje meg többnyire ezen a skálán mozog.

2024. júl. 6. 10:26
 20/20 anonim ***** válasza:

Itt is mint a nyugati társadalmakban egyre többen kövérek. Szerintem addig nincs gond amíg megtalálják egymást.

A gond ott lenne, ha a kövérek is sportos vagy vékonyabb nőket/férfiakat akarnának, mert akkor tömegesen nem lenne párjuk. Amíg az emberek a saját szintjukon keresnek nincs para.

2024. júl. 6. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!