Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szánalmasnak tartják az olyan férfit,aki kopaszodik,el van hízva de mégis vékony szép nőkkel akar összejönni?
Hogy mit akar, meg mit kap, az két külön dolog. Vágyakozni szabad.
Aztán a pocakosság és kopaszodás még nem minden vékony nőnek taszító, ismerek éppen ilyen párt, már a 4. gyerekük van. A fickónak olyan a stílusa, ha facér lenne, párosával verekednének érte a nök.
Sok olyan párt látok, hogy a nő feltűnően szép a párja mellett. Látok kövér embert vékony barátnővel.
Tudósok az evolúcióra vezetik vissza, hogy a nők vonzódnak a meg termett nagy darab pasikhoz, mert erősebb, életképesebb udódokat tudnak nemzeni.
Én meg elvárom, hogy én adok magamra, akkor a párom is adjon magára. Ha én szeretek mozogni, akkor elvárom, hogy a párom is szeressen mozogni. Ilyen egyszerű. :)
Azért, ha kb. 10 évig mégse találsz magadnak párt, akkor jó lenne elgondolkodni, hogy vagy lefogysz, vagy esélyt adsz a kövér nőknek is.
6
Lényegtelen, hogy te mit szeretnél, ha egyszer úgy sem fogod megkapni. Így nem.
Így, hogy olyat vársz el, amit te sem tudsz nyújtani. Irreális.
Ha belegondolsz, ezzel csak saját magadnak okozol kárt, mert te csak vágysz valami után, de tenni nem teszel érte, egy gyufát nem teszel keresztbe érte, így pedig az esélyeid is a nullához konvergálnak.
Most nem lenne jobb inkább leadni azt a 30 kilót?
Melyik a fontosabb, előbb ezt tisztázzuk? A zabálás, vagy a nő?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!