Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nektek általában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek általában miert fontos annyira az hogy dolgozzon a srác? Ezt nem értem

Figyelt kérdés

29F

Peldaul ha egy srácot felnőtt korában is eltartanak a szülei mert nem akar dolgozni. Vagy a srác később fog vagyont örökölni a szüleitől.

Miert fontos nektek ez a dolog annyira hogy a srác dolgozzon? Mondjátok jányok.

jan. 13. 10:34
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
17: azért a legtöbb dolgozó férfi nem dumál este 8kor a munkatársaival telefonon, és jobb esetben azért el is mondja a barátnőjének, hogy figyi, most hív a kollégám, fel kell vennem, és azért beszélünk arról, hogy ki kivel dolgozik és az milyen nemű, mert előkerül témaként.
jan. 13. 16:15
 22/28 anonim ***** válasza:
Nem is tudom, miért nem akar valaki családot alapítani olyannal, akit a szülei tartanak el.
jan. 13. 19:29
 23/28 anonim ***** válasza:
22. Pl. SOK ilyen lánnyal?
jan. 13. 19:36
 24/28 anonim ***** válasza:

23

fiú a kérdező

jan. 13. 20:05
 25/28 anonim ***** válasza:
Mert nem tudnék felnézni rá. Az örökölt pénzért nem dolgozott meg. Nem tett le semmit az asztalra. Ha gazdag is, akkor is találjon valami kreatív munkát, elfoglaltságot. Ha nem teremt meg magának semmit, nem érzi semminek a súlyát.
jan. 14. 11:44
 26/28 anonim ***** válasza:
Nem tom, nekem van egy családi rokon srác kőgazdag szülőkkel, aki valami kamu szabadúszó grafikusi munkát végez, és van felesége, aki rendesen dolgozik.
jan. 15. 11:59
 27/28 anonim ***** válasza:

#26 És le is írtad a lényeget: grafikusi munkát végez. Csinál valamit azért.

#25 vagyok

jan. 15. 12:02
 28/28 anonim ***** válasza:

"kamu szabadúszó grafikusi munkát végez,"

És miből gondolod, hogy kamu?

jan. 15. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!