Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a jó pasik a chadek és a tini fiuk nem lennének úgy lenne csaja az ilyeneknek?
Figyelt kérdés
Szóval egy hétköznapi kicsit pocakos egyszerű melós férfiaknak is jutna nő?
Vagy tök mindegy mert inkább kiskutyás öreg nőké vàllnànak és vibriket használnànak? Mintsem leàllni azokkal akik nem tetszenek nekik?
ma 06:46
11/22 anonim válasza:
Incelek rondák alacsonyak nyomik azért vannak mert volt nő aki az ilyen apjukkal szóba állt.
Sok nő nem választ chadet.
12/22 A kérdező kommentje:
10
De amúgy kellenék! Csak nagyon válogatok! A macskákat meg szeretem én is. 😀
ma 08:20
13/22 anonim válasza:
Az egyszerű melósoknak általában fiatalon lesz családjuk, érdekes hogy neked még csajod sincs.
14/22 A kérdező kommentje:
A fiatalsàgom nagyobb részét elrontottam. Sajnos csak a megfelelési kényszer vitte el. Azt olvastam hallottam hogy mi kell a nőknek. Össze mertem magammal. Aztán mivel sose voltam trendi vékony meg gazdag, ezért önként kerültem a kapcsolódást az emberekkel. A hobbikba temetkeztem.
ma 08:51
15/22 anonim válasza:
Mégis másokat sértegetsz, ha válogathatsz akkor nem tennéd. Ergo nem mondasz igazat.
16/22 A kérdező kommentje:
Válogatást úgy értem hogy voltam szimpatikus több nőnek is az életem során. De volt aki egyedül nevelte a gyerekét. Egy másik nem volt szép , a harmadik nagyon túlsúlyos volt. Ezeknek a nőknek a közeledését elutasítottam.
ma 09:00
17/22 anonim válasza:
Igen, mert a nők egyedül életképtelenek, így kénytelenek lennének a saját szintjükön lévő férfiakkal összejönni.
18/22 anonim válasza:
16, akkor gondolom jogos a kérdés fordítva is nem? Ha nem lennének vonzó nők, ráfanyalodnál a számodra taszítóra?
Ami engem illet, soha nem jöttem és nem is jönnék össze olyannal, aki nem vonz.
19/22 A kérdező kommentje:
17
Miért tartod életképtellenek a nőket?
18
Most is ez van. Egyedül halok meg. Olyan nővel nem jönnek össze aki nem felel meg az elképzelésnek.
ma 11:05
20/22 anonim válasza:
#19 Mert nem tudnak annyi pénzt keresni, amennyit költenek, és mert a legtöbben nem tudnak és nem is hajlandók semmilyen házimunkát végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!