Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nőnek elég ha kedves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőnek elég ha kedves aranyos és átlagos, férfiak esetében ez édes kevés, tehát egy férfinak ennél többet kell letennie az asztalra ha barátnőt szeretne?

Figyelt kérdés
tegnap 07:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

10

Menj ki az utcára és nyisd ki a szemed.

tegnap 12:00
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

“Egyet mutass!”

Menj ki az utcára és 3 percen belül látni fogsz ilyen párt. Vagy nézz fel Facebookra, nekem a házas ismerőseim háromnegyede dagadt.

tegnap 12:00
 13/20 anonim ***** válasza:
57%
Ja hát persze…nem vagyok normális csak azért, mert elmondtam az igazat😂😂 annyira tipikus férfi🤣
tegnap 12:02
 14/20 anonim ***** válasza:
57%

Tesóm kövér és nem magas…és jelenleg munkája sincs…még is van nője. Igaz nem top kategóriás…szval lehet ez nem is fontos információ, hisz emberszámba sincs véve az átlag nő.

Emellett azt tudom még mondani amit itt páran nézz körül. Mennyi átlagos vagy nem túl helyes, duci faszinak van nője.

De szerintem ezt ti is tudjátok, itt a gond az lesz szerintem, hogy nem a fullos nők azok.

tegnap 12:05
 15/20 anonim ***** válasza:
37%
#14 pontosan. Páromnak van két elhízott haverja. Mindkettő évek óta szingli, mert nekik csakis vékony szép barátnő jöhet szóba xD Tudnám mire ekkora az arcuk.
tegnap 12:08
 16/20 anonim ***** válasza:

"Aztán kitalálják, hogy biztos a személyiségeddel van gond, biztos defektes vagy. Pedig ha szép arcod lenne meg jó alakod, akkor érdemes módon ugyanazzal a személyiségeddel is jutna minden ujjadra faszi🤣"

Úgy ám!

Ronda nő vagyok, valahányszor ugyanezt itt leírtam, mindig lepontoztak érte a francba, és persze én is számtalanszor megkaptam, hogy nemazabaaaj, hanem a személyiségem... Aha. Amikor a nálam sokkal gázabb, akár komoly pszichiátriai beteg, életképtelen, "kényes", korlátozó, követelőző, fullasztó, szemét meg minden, ami csak "kell" pitsák valahogy soha nincsenek egyedül... De ez még hagyján; nem is a legalja trógerekkel kell vergődniük! Egész korrekt pasasoktól nem akármilyen bánásmódot és tengernyi toleranciát kapnak. Velem meg még a hagyjuk is, hogy milyenek is elkezdenek aljaskodni, már ha egyáltalán szóra méltatnak ugye. Ja, biztos a világ legrosszabb személyisége az enyém.

tegnap 12:15
 17/20 anonim ***** válasza:
12:15 de ezt úgy sem fogják megérteni…
tegnap 12:21
 18/20 anonim ***** válasza:
15%
#12 Szoktam járni az utcán, de még soha életemben nem láttam csúnya férfit nővel. Mondjuk én a valóban csúnya férfiakra gondolok, míg ti nők a férfiak 90%-át csúnyának tartjátok.
tegnap 12:45
 19/20 anonim ***** válasza:
51%

18

Akkor esetleg nyisd is ki a szemed.

tegnap 12:47
 20/20 anonim ***** válasza:

Az alapvető kedvesség és udvariasság az emberi minimum egy civilizált társadalomban (legalábbis annak kellene lennie), természetes, hogy egy párkapcsolathoz, de még csak egy barátsághoz is édeskevés ez a minimum emberi szint. Erre nem lehet szimpátiát vagy vonzalmat építeni.

Se nekem (25/N), se a páromnak (28/F) nem lenne elég ez a minimum szint a másikkal szemben. Szerintem egy férfinak (legalábbis aki nincs kétségbeesve) sem elég az, ha egy nő egyszerűen normális vele. Kellenek a közös érdeklődések, a közös tervek, a hasonló értékrend, a harmonikus együttlét és lehetne még sorolni. Ez már egy igencsak egyénileg eltérő dolog, ezért nem érdemes általánosítani. A tisztelet és a kedvesség bár fontos, önmagukban nem elegek semmihez, mert ha csak ennyi számítana, akkor a férfiak többségével együtt lehetnék, csak éppen nem lenne bennünk semmi közös, nem élveznénk egymás társaságát, nem vonzódnánk egymáshoz, egyszerűen nem tudnánk mit kezdeni egymással.

Írok egy hasonlatot és nem szánom sértőnek, akkor is, ha talán annak tűnik. Olyan a kérdésed, mintha azt kérdeznéd, hogy miért nem esszük meg az egyhetes kenyeret. Igaz, hogy már nem olyan finom, de hát ehető és ez a lényeg, nem? Hozza a minimum szintet, vagyis hogy ehető és nem mérgez meg téged. Mégis, a legtöbben a friss pékárút választjuk, hiszen az nem csak ehető, de még finom is mellé.

tegnap 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!