Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság az átlagos férfinak nagyon nehezen lehet barátnőt szerezni, és ennek az oka a hoeflation?
Figyelt kérdés
A mai férfiaknak húszszor keményebben kell dolgozniuk, mint nagyapáiknak, olyan nőkért, akik húszszor rosszabbak, mint amilyenek a nagyanyáik voltak.
2024. máj. 31. 17:46
1/9 anonim válasza:
A napi incel kérdést olvashattuk.
2/9 anonim válasza:
Átlagos srácként nem ezt tapasztalom.
3/9 anonim válasza:
Le kell szarni. Ronda vagy? Ez van. Játssz rá direkt, azzal még lehetsz híres, 1-2 nőnek meg csak azért lefekszik veled, mert kihívás vagy hogy vagánykodhasson, hogy "Nekem ez a hírhedt alak megvolt".
4/9 anonim válasza:
Kevésbé van házasodási kényszer. A felnövés életkora kitolódott. Kevesebb az alacsonyabb iskolai végzettségű, így ők nehezebben találnak párt magunka. Szerintem most is nagyjából ugyanolyan kinézetű párt tudsz összeszedni, mint te magad vagy, ez nem változott sokat, lásd egy kis szemléltetés, miért is történik ez így: [link]
Tudom, hogy nehéz párt találni, de ne add fel! És ne gondold, hogy ez csak a férfiakat vagy csak a férfiak egy részét érintő probléma, rengeteg a magányos ember úgy ámblokk.
6/9 anonim válasza:
Zavart elméjű beteg blackpillerek azon fantazialnak hogy milyen jó nő volt a nagyanyjuk. Bolond faxok
7/9 anonim válasza:
Nem szeretném megbántani az érzéseidet, de ha a felére képes lennél annak, amire a nagyapáim a te életkorodban, akkor szerintem nem lenne gondod a társkereséssel.
8/9 anonim válasza:
Szerintem a 4 fal közül hiába írod ki 10 ezredik kérdésedet senkit nem fog meghatni.. vannak akik legalább csöndben viselik a magányt.
9/9 anonim válasza:
Mire voltak nagyapák képesek? Nyávogni, fingani, meg kiszolgáltatni magukat. Ezt ma is hozzák a pasik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!