Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a nőkben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nőkben nagyon ritkán alakul ki erős vonzalom egy férfi iránt pusztán ránézésre a külseje alapján?

Figyelt kérdés

Még mi férfiak jóval romantikusabb alkatok vagyunk, akár néhány pillantásból el tudjuk dönteni, hogy egy nővel összeillenénk és akarunk-e tőle valamit és ha igen mit, addig a nőknél nagyon ritka kivételektől eltekintve ilyen nincs. Még az a kevés kivétel is csak olyankor van ha az a férfi az hasonlít a nőnek a kedvenc színészére, rock sztárjára vagy valamelyik férfihoz akihez tudatosan vagy tudat alatt már eleve vonzódik. Tehát olyankor sem az adott férfi külseje az ami elvégezte a vonzalom kialakulását, hanem már egy létező vonzalmat asszociál át a nő.

Miért van az, hogy a legtöbb nőért úgymond meg kell izzadni, hogy szép lassan kialakuljon benne valami vonzalom? Így sajnos egy magának való introvertált férfi nehezen talál társat magának, aki nem szeret társaságokba járni. Mert úgy eleve nem alakul ki vonzalom a nő részéről, hogy akár az utcán is leszólítsa valaki. Sajnos ezért van az, hogy a társasági férfiak azok akiknek sok barátnőjük volt már, még akkor is ha nem is néznek ki baromi jól.

tegnapelőtt 22:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%

Nem romantikusak vagytok, hanem a farkatokkal gondolkodtok. Mindenhova betennétek, ha tehetnétek.

Nekünk nőknek azért nem mindegy, hogy kit engedünk magunkba.

tegnap 08:29
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem romantikus alkat, amit leírsz, hanem hogy sok sügér férfi 1) összekeveri az erős szexuális vágyat a szerelemmel, 2) látatlanban felruház mindenféle jó tulajdonságokkal nőket, csak mert szépek (és tényleg... annyiszor hallom sudribunkó flegma csajokra a "rajongóktól", hogy mennyire kedves és nemes lelkek... vagy ha van egy antipatikus női klikk egy irodában, akkor "jaj, a jó csaj közülük biztos csak követi a ronda kövér g...it"). Amúgy meg az, hogy a nők közül kevesebben éreznek azonnal nagyon erős szexuális vágyat, annak szimpla biológiai az oka.
tegnap 10:51
 13/15 anonim ***** válasza:
39%

Az agyament pontagyú csávók bárkit megdugnának, aki jól néz ki. Ezt ne nevezzük romantikának, és pláne ne szerelemnek. Ez éretlenség.

Egy felnőtt egészséges férfi azért nem így működik. Ne írjuk már le a férfiakat ilyen egyszerűen. Van a kisfiú, meg van a felnőtt férfi. Más kérdés, hogy némelyikük felnőttként is gyerek marad, de ezeket ki kell szűrni, mert alkalmatlanok párkapcsolatra.

A fiatal lányok is képesek belezúgni egy jól kinéző hírességbe, csak a megjelenése alapján, de ahogy felnövünk, egyre több igényünk lesz, és ezen igények többsége a személyiséggel, viselkedéssel kapcsolatos, és csak kisebb része függ össze a külsővel.

tegnap 12:19
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálam van ilyen, sőt, csak ilyen van. Eddigi életem során 3 ilyen férfi volt, akikbe szinte első pillantásra beleszerettem, olyan erős vonzalmat éreztem anélkül, hogy akár csak a nevüket tudtam volna, hogy az teljesen megmagyarázhatatlan. Én konkrétan akivel ezt nem érzem az első pillanatban, abba később sem tudok beleszeretni igazán, pedig próbáltam. Nem is feltétlenül a külső számít, hanem a kisugárzás, az energia amit közvetítenek, valahogy én ezekre nagyon erősen fogékony vagyok. Mindhárom esetben kölcsönös volt egyébként ez a fajta, szinte elemi erejű vonzalom.
tegnap 14:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Azèrt mert kur va rondák vagytok.
tegnap 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!