Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nekem nem jár nő akkor rendeljek pizzát meg egy rekesz sört?
Mert tele hassal és alkohol hatása alatt jobban esik a bánat recsi 😁
Amúgy csak szòrakozok! Nem hat meg a magány. Totál el vagyok én nő nélkül. Úgy is csak lehuzas ha az embernek van nője.
"Kedves férfiaknak nem jàr semmi. Patkànybelsős erőszakos nőverőknek meg 20 pna sorakozik."
Neked is boldog új évet patkányozó incel :D
Erről a "patkány belsős" szófordulatról egy fb csoportos bohóc jut mindig eszembe, Márió. És az a baj, hogy viccnek is olyan borzalmas volt, amit művelt, hogy az a gyanúm, komolyan gondolta. Ráírt random csajokra, először aránylag normálisan. Ha nem reagáltak, vagy egy idő után abbamaradt a beszélgetés, akkor elkezdett gusztustalanul beszélni hozzájuk, többek között ezt a patkány témát tolta nagyon. Ha visszaírtak nekiv(kb csak hogy elküldjék a búsba), akkor kirakosgatta csoportokba, mintegy megerősítés, hogy "a nők csak ebből értenek". Aztán még tolt x képet (ahol valakinek a kezét fogta, meg hasonlók) bizonyítékként, hogy ő amúgy is sorra dug mindenkit IS. Kétszer.
Rám is megpróbált rámírni. Miután letiltottam, elkezdett egy másik platformon üzengetni. Nekem ennyi időm, energiám másokat zaklatni még viccből se lenne, nagyon szánalmas.
Na, kb hasonló kalibernek képzelem a kérdezőt, mint Máriót.
20
Ha valaki nem Margot Robbie, már nem nő a magyar férfiak szemében...
A jó öreg ToT ;) Főleg az eggyel korábbi csoport (pár éve), amit rendszeresen lelőtt a FB, és ahol naponta 5-10 poszt született (a mostaninál hetente van 1-2). Régi szép idők...
Én is emlékszem még a patkányozós Márióra, le is mentettem jó néhány képernyőfotót az alkotásaiból.
Amúgy a kérdező Shrek-et utánozza, egyértelműen. Ő a patkánybelsős figura, csak soha nem ismeri fel senki rajtam kívül (de én már rögtön a kérdésben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!