Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nekem nem jár nő akkor rendeljek pizzát meg egy rekesz sört?
Figyelt kérdés
Az átlagos nőknek is akkora az elvárása, amit nem lehet teljesítenijan. 5. 15:46
11/33 A kérdező kommentje:
Kedves férfiaknak nem jàr semmi. Patkànybelsős erőszakos nőverőknek meg 20 pna sorakozik.
jan. 5. 16:25
13/33 anonim válasza:
nem kedves vagy, csak egy puhapöcs, sokan összekeverik
14/33 A kérdező kommentje:
Tévedtek. Szoktam adni pénzt hajléktalanoknak.àtsegitettem egy idős nénit a zebrán. Megvédtem egy kisgyereket az utcán.
Megmentettem egy csomó kóbor állatot.
jan. 5. 16:54
15/33 anonim válasza:
Na és? Ettől még nem fogsz jól bánni egy nővel.
16/33 anonim válasza:
tök jó, akkor csak a netes hisztiről kéne leszokni, meg a névtelenül nők fikázásáról
meg arról, hogy elvárj valamit az élettől cserébe, amiért ilyen jófej voltál egy idős nénivel
17/33 A kérdező kommentje:
Az nem netes hiszti ha valaki kiírja hogy 70 kgnak kell lenni vagy nincs lehetősége lyukra. Csak az igazat írja.
jan. 5. 17:00
18/33 anonim válasza:
Aki úgy ír nőkről, hogy "lyuk", az sok minden, de nem egy kedves ember. Ha csak egy lyuk kell, tessék vennu egy fleshlight-ot, az a te szinted.
19/33 anonim válasza:
Már megint a "patkánybelsős" csávó...
20/33 A kérdező kommentje:
Ha valaki nem egy Brad Pitt akkor eladhatja magát ma Magyarországon
jan. 5. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!