Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek túl ezen?

Figyelt kérdés

Sajnos a szerelemben egyáltalán nincs szerencsém. Mindig kudarc ér. Egyszerűen vagy ellenszenves vagyok a nőknek vagy ha beszélgetni is kezdünk és idővel randira hívom akkor befékeznek és távolságtartóak lesznek. Mintha bűnt követnék el azzal hogy meg mernek nekem tetszeni... Jóideje lemondtam erről és lelkileg helyre kerültem. Úgy éreztem jól vagyok és nyugodt jó életem van. Majd sajnos jött valaki aki hamis jeleket adott majd miután elkezdünk beszélgetni nála is eljött a pillanat hogy közelebb próbáltam kerülni hozzá. Nem hívtam el konkrétan randira csak utalgattam rá. És a reakció itt is az lett hogy megijedt majd kissé ellenséges és távolságtartó lett. Én azt gondoltam hogy lehet ebből valami mert ő is folyton kereste az alkalmat a beszélgetésre. Azért is esik ez rosszul mert megkedveltem közben. Nem értem miért végződik így mindig ez. Sajnos nem tudok mit tenni. Nem vagyok képes változtatni ezen. Napok óta rosszul érzem magam emiatt. Még a szüleimmel való vasárnapi ebédet is lemondtam és itthon egymagamban szomorkodok pedig nagyon nem szeretnék ismét vegetálni mint régebben.

Ami még elszomorít az az hogy ez az egy dolog amin tényleg nem vagyok képes változtatni. Nagyon nehéz gyerekkorom volt a vér szerinti apám miatt. Éhezés nélkülözés életveszély meg menekülés szó szerint az életünkért kellett menekülni. Alkoholizmus meg borzalmas életkörülmények.... Mindent sikerült másképp csinálnom. Normális körülmények között élek és nem kell nélkülöznöm soha emellett az alkohol sem játszik semmiféle szerepet az életemben. Nem követtem apám példáját. Szóval tényleg teljesen más életet tudtam magamnak teremteni mint amibe születtem. De ez az egyetlen dolog amivel nem tudok mit kezdeni és nem tudom megváltoztatni bármit is teszek érte.

Hogyan léphetnék túl ezen hogy visszakerüljek ismét abba az állapotba amikor teljesen elfogadva és beletörődve hogy nem jár a párkapcsolat nekem éltem az életem és nem éreztem rosszul magam?

tegnapelőtt 12:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%

"Nem hívtam el konkrétan randira csak utalgattam rá."

Hívd el randira, ne csak utalgass rá!

tegnapelőtt 12:21
 2/13 A kérdező kommentje:
De hiába tenném mert így hogy csak félig mondtam ki is már egyből hátra lépett
tegnapelőtt 12:35
 3/13 anonim ***** válasza:
72%

Nem a te szinteden keresel.

(Külső, iskola, pénz) Szempontjából. Így mikor az adott nő érzi hogy többet akarsz egy munkatársi jó ismeretségnél? Azonnal hàtràl

tegnapelőtt 13:01
 4/13 anonim válasza:
0%
Nárcisztikus vagy, ezért utálnak a nők.
tegnapelőtt 13:08
 5/13 A kérdező kommentje:
4#. Értem. Köszönöm a diagnózist...
tegnapelőtt 13:10
 6/13 anonim ***** válasza:
0%

Menj el pszichológushoz. Segít megjavulni. Mert olyan nincs hogy egyesek totál balszerencsések

Férfi válaszoló

tegnapelőtt 13:44
 7/13 A kérdező kommentje:
6# Pedig itt vagyok élő példa
tegnapelőtt 13:48
 8/13 anonim ***** válasza:
30%

Ez nem balszerencse, hanem csúnya vagy.

Ezért nem akarnak tőled haveri viszonyon túl semmit.

Nem tudsz mit tenni.

tegnapelőtt 14:03
 9/13 A kérdező kommentje:
8#. Láttál már rólam képet? Kötve hiszem
tegnapelőtt 14:09
 10/13 anonim ***** válasza:

Akkor tessék, küldj egy képet privátban.

Nem kötekedésből írtam, én is megéltem ezeket amiket te.

tegnapelőtt 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!