Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedés elején hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés elején hogyan jelezhetem szépen hogy "szabad a pàlya"?

Figyelt kérdés
Értem ezalatt: Közledhet, tetszik nekem,
jan. 4. 20:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Randin nem egyértelmű, hogy szabad a pálya??

Ez inkább tini kérdésnek tűnik. Első randi?

jan. 4. 20:39
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem. Ha már randin vagytok, akkor jó már, hogy nem vagy foglalt.
jan. 4. 21:00
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Szervezzetek olyan programot, ahol szinte elkerülhetetlen az érintkezés, aztán ez majd adja a többit. Pl ilyen lehet a korcsolya is akár, amit írtak, kicsit bénázol, hogy meg kelljen tartania, esetleg billiárd, jaj, te nem értesz hozzá, mutassa meg, hogy kell csinálni, meg ilyenek.

Mondjuk szerintem is ideálisabb, ha a férfi veti fel a találkozó lehetőségét, én nem pazarolnám olyanra az időmet sokáig, akinek ez nem megy.

jan. 4. 21:01
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagytok gyerekek akkor fogd meg a kezét ha találkoztok öleld át, hogy milyen jó, hogy látod
jan. 4. 21:25
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el síelni, hogy szabad a pálya.
jan. 4. 21:39
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha már randin vagytok, akkor már önmagában ez tény azt jelzi, hogy szabad a pálya, nem? A randi után pedig ha még mindig tetszik, akkor mondd meg neki, vagy éreztesd vele, hogy akarsz még vele találkozni. Esetleg rögtön úgy, hogy javasolsz is egy programot.

Ez nem atomfizika.

jan. 4. 21:47
 17/17 anonim ***** válasza:

15 😄

Azért nem árt figyelembe venni hogy randizás szempontjából, ha az ember beszélgetni akar, ne adj' isten jobban megismerni a másikat és nem csak kabátban taperolni a jégen/hóban, akkor sem a korcsolya, sem a sí nem lesz megfelelő. Mondjuk síléccel a lábadon még csak közel kerülni se tudsz nagyon a másikhoz, és ha nem tudsz korcsolyázni, akkor úgy sem.

jan. 4. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!