Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttam egy 170 centi körüli csávót egy 10/10-es nővel. Igaz viszonylag jóképűnek tűnt, de még csak ki sem volt gyúrva. Mit tudhat a csávó?
"Sztem a farkát és a pénztárcáját nem láttad."
A farkát valóban nem, de a pénztárcája nem tűnt vastagnak, pólóban volt, csóri hülyegyereknek tűnt. Egyébként nem is magyarok voltak egyikőjük sem, ha tippelnem kellene a balkánról jöttek. Ott pedig 14 cm-es farok az átlag, ellenben nálunk 16,5:
Döbbenetes ez az egysíkú gondolkodás, ami nektek van...
170 cm-es pasinak miért ne lehetne jó nője? Ahh, mindegy, nem is várok választ a nőgyülölő, 1bites gondolkodású incellényektől.
Biztos nem olyan nyominger a gondolkodása, mint neked.
Minek kellett kiírni ezt a kérdést? Rengeteg 170 cm magas pasinak van csinos párja. Nőben is vannak átlagnál alacsonyabbak.
"Az semmi. A cigányok között nagyok gyakori az alacsonyság. A legtöbb pasi 170cm sincs. Legutóbb valami 150 centi magas pasit láttam nagyon szép csajjal."
Biztos az is nagyon jól bánik a nőkkel, azért van szép csaja.
19
Csak egy keresztnevet mondj, és megmondom valóban ő-e a világ legjobb nője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!