Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Láttam egy 170 centi körüli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttam egy 170 centi körüli csávót egy 10/10-es nővel. Igaz viszonylag jóképűnek tűnt, de még csak ki sem volt gyúrva. Mit tudhat a csávó?

Figyelt kérdés
jan. 4. 17:40
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

"Sztem a farkát és a pénztárcáját nem láttad."

A farkát valóban nem, de a pénztárcája nem tűnt vastagnak, pólóban volt, csóri hülyegyereknek tűnt. Egyébként nem is magyarok voltak egyikőjük sem, ha tippelnem kellene a balkánról jöttek. Ott pedig 14 cm-es farok az átlag, ellenben nálunk 16,5:

[link]

jan. 4. 19:20
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha helyes az arca akkor már lehet nyerő a nőknél.
jan. 4. 19:58
 13/20 anonim ***** válasza:
77%
Nem olyan nyomi, mint Te.
jan. 4. 20:06
 14/20 anonim ***** válasza:
64%
Sok pénze lehet.
jan. 4. 20:07
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Van,akinek a kisfius vékony alkatú csávók tetszenek eleve.
jan. 4. 22:06
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Döbbenetes ez az egysíkú gondolkodás, ami nektek van...

170 cm-es pasinak miért ne lehetne jó nője? Ahh, mindegy, nem is várok választ a nőgyülölő, 1bites gondolkodású incellényektől.

jan. 4. 22:07
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Biztos nem olyan nyominger a gondolkodása, mint neked.

Minek kellett kiírni ezt a kérdést? Rengeteg 170 cm magas pasinak van csinos párja. Nőben is vannak átlagnál alacsonyabbak.

jan. 4. 22:35
 18/20 A kérdező kommentje:

"Az semmi. A cigányok között nagyok gyakori az alacsonyság. A legtöbb pasi 170cm sincs. Legutóbb valami 150 centi magas pasit láttam nagyon szép csajjal."

Biztos az is nagyon jól bánik a nőkkel, azért van szép csaja.

jan. 4. 22:53
 19/20 anonim ***** válasza:
66%
170cm vagyok, nem vagyok gazdag, volt 181cm magas barátnőm is és épp most költözött hozzám a világ legjobb nője.
jan. 4. 23:47
 20/20 A kérdező kommentje:

19

Csak egy keresztnevet mondj, és megmondom valóban ő-e a világ legjobb nője.

jan. 5. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!